Betöltés...

iPhone 15 (6,1") hátlap tok, szilikon tok, magsafe, fekete, Mercedes Liquid Silicon Bicolor MagSafe (MEHMP15S23SCMK)

Ár: 13.900 Ft

Bemutatjuk a Mercedes Liquid Silicone-t, egy könnyű és tartós prémium szilikon borítást, amely pontosan követi telefonja alakját, és könnyű hozzáférést biztosít az összes gombhoz és csatlakozóhoz.
Ennek köszönhetően könnyedén használhatja a burkolatot, töltheti telefonját és csatlakoztathatja különféle tartozékokhoz közvetlenül a burkolaton belül.
A tok belsejében puha színű mikroszálas bélés található, nyomattal, amely a legjobb védelmet nyújtja telefonjának a karcolásokkal szemben.
A Mercedes Liquid Silicone tok kompatibilis a Magsafe funkcióval is, amely lehetővé teszi a Magsafe tartozékok egyszerű és biztonságos csatlakoztatását telefonjához.
Ennek a funkciónak köszönhetően könnyedén használhatja a Magsafe töltőket, mágneses tartozékokat és egyéb kiegészítőket, amelyek praktikus és kényelmes telefonhasználatot biztosítanak.
Telefonja megbízható védelmet kap az ütések, kopások, karcolások és szennyeződések ellen.
A burkolatot úgy tervezték, hogy pontosan illeszkedjen az adott telefonmodellhez, garantálva a gombok, portok és csatlakozók pontos kivágását.

Tulajdonságok:

- Kiváló minőségű folyékony szilikon anyag
- MagSafe kompatibilitás
- Puha mikroszálas bélés nyomattal
- Kosz és karcolás elleni védelem
- Pontos kivágások az adott telefonmodellnek megfelelően

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "iPhone 15 (6,1") hátlap tok, szilikon tok, magsafe, fekete, Mercedes Liquid Silicon Bicolor MagSafe (MEHMP15S23SCMK)" című hirdetést látja. (fent)