Betöltés...

Eredeti eset iPhone 14 Pro Guess Hardtok 4G Big Metal Grey Logo

Ár: 10.000 Ft

Eredeti Guess Case, amely a ruházati ipar világvezetojéhez tartozik, a kifinomult és elegáns ruhák és kiegészítok alkotója.
A találgatás, amelyet a saját imázsának valamilyen módon kompromisszumok nélküli és integrálása megkülönböztet, a kiegészítokbe a mobil eszközökbe juttatva mindent, ami lenyugözi a széles körben értheto divat világát.
A biztonság és a mobil eszközök egyedi megjelenése érdekében egy gyönyöru kollekció jött létre, amely esztétikával, eloadással és stílusgal lenyugöz.
Az eset célja a karcolás elleni védelem célja, és tartós TPU -ból készül, amelyet nagy karcsúság jellemez.
Az okostelefon biztonságosan egy tökéletesen elkészített szerkezetben nyugszik, amely a hátulról és az oldalán zokogva nem rontja el az okostelefon esztétikáját.
Az eset hozzáférést biztosít az összes funkciógombhoz, fészekhez és telefonporthoz anélkül, hogy korlátozná annak funkcionalitását, amelynek köszönhetoen az okostelefonját teljes egészében használhatja.
Termékjellemzok: A tartós TPU -vágás tökéletes illesztése, mielott a telefont hátulról és a Gess logó oldaláról megkarcolja.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Eredeti eset iPhone 14 Pro Guess Hardtok 4G Big Metal Grey Logo" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: