Betöltés...

3MK LENS PRO kameravédő üveg (2.5D lekerekített szél, karcálló, 9H, felhelyezést segítő keret) FEKETE Samsung Galaxy Z Flip4 5G (SM-F721)

Ár: 4.090 Ft

A kinézet számít. Ezért kapható a Lens Protection Pro különböző színekben. Így a Lens Protection Glass zökkenőmentesen illeszkedik telefonjához anélkül, hogy megváltoztatná annak egyedi megjelenését. Készíts képeket kockázat nélkül Csak egy pillanatnyi figyelmetlenség, és telefonod nekiütközik a járdának. Az okostelefonok kamerájának fejlett elektronikája képes-e megbirkózni egy ilyen becsapódással? Jobb nem kockáztatni, és nem ellenőrizni. Egy összetört lencsét nézni nagyon fájdalmas lehet. Ezért hoztuk létre a szupererős 9H keménységű üveget, amely erősíti a lencsét azáltal, hogy elnyeli az ütközési energiát, amikor a készüléket leejtik a magasból. A Lens Protection Pro segítségével olyan gyakran készíthetsz képeket, ahányszor csak akarsz, még ha a hegyi utak zord valóságával szembesüls. Tudjuk, hogy az okostelefon kamerájának védőüvege tönkreteheti a fényképezés örömét. Rosszul illeszkedik, túl vastag, nem átlátszó. Ezért a Lens Protection Pro fejlesztése során a legmagasabb minőségre összpontosítottunk. Ennek eredményeként üvegünk tökéletesen illeszkedik a kamerához, teljesen lefedi az objektívet anélkül, hogy további vastagságot adna a telefonhoz. A fotók olyan gyönyörűek, mint valaha, a védelem pedig olyan erős, mint valaha. A Lens Protection Pro nagy előnye a gyors és egyszerű telepítés. Nem szeretünk olyan unalmas feladatokra pazarolni az időt, mint az üveg üvegre ragasztása. És biztosan nem akarjuk lehúzni és újra felragasztani. Szerencsére az üvegünk beszerelése nagyon egyszerű. Az okostelefon modelljéhez igazított speciális beépítőkeret megkönnyíti a feladatát. Tisztítsd meg, kend fel, illesszed, nyomd le és kész!

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Márkák: Siemens
Termék: Előlapok
 
Feladás dátuma: 2024.05.31
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "3MK LENS PRO kameravédő üveg (2.5D lekerekített szél, karcálló, 9H, felhelyezést segítő keret) FEKETE Samsung Galaxy Z Flip4 5G (SM-F721)" című hirdetést látja. (fent)