Betöltés...

12"-os mobil telefon kinagyító 3D plasztik kivetítő fehér

Ár: 2.700 Ft

12"-os mobil telefon kinagyító 3D plasztik kivetítő fehér
A szerkezetben, a tappancsokon elhelyezett telefon képét nagyítja ki élvezhetően ez az univerzális telefon tévésítő, nagyítós állvány.

Ezen keresztül látszólag akár 3-5x nagyobb képernyőn nézheted a kedvenc műsorodat,vagy videó felvételedet. Optikailag erősíti a HD hatást, nem erőlteti meg a szemeidet, sokkal élénkebb, tisztább, dinamikusabb képpel szolgál a mobilod kijelzőjénél.
Akár körbe is ülhetitek mozizáshoz. Laposra összecsukható, így magaddal viheted, mint egy kis könyvet.
Üzleti bemutatókhoz, utazásokhoz is kiválóan alkalmas.
Rendkívül praktikus és érdekes telefonos kiegészítő, kiváló ajándék ötlet!
Egyéb információ: 
- anyaga: ABS műanyag, szilikon, akril- 3x-5x nagyítás- csökkenti a szem kifáradását mobiltelefonos filmek és televíziózás közben- mobiltelefon állványon csúszásgátlós gumi megakadályozza a telefon lecsúszását- összecsukható kialakítás, kis méret a hordozáshoz- mérete: 25,5 x 17,5 cm
- képernyő mérete: 25,7 x 17,3 cm
- csak a saját kendőjével  töröld, vagy tisztítsd a kijelzőt
- ne használj karcosodást okozó anyagot, vagy papírt a lencsét takarításához- a legjobban kb. 0,5 méter távolságból élvezhető a képe!- 60°-os dőlésszög- ideális dinamikus képminőséghez, HD hatás erősítéshez - alsó kijelző támaszték

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.29
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "12"-os mobil telefon kinagyító 3D plasztik kivetítő fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: