Betöltés...

Stylus Pen érintőképernyős ceruza, iPad tablethez, mágneses tapadás, tölthető, Kör LED-es akku szint jelző, kapacitív, fehér

Ár: 11.990 Ft

Termék leírás:A Stylus Pen érintős ceruzával iPad tablet képernyőjét kezelhetjük. Finomabb műveletek, példaul rajzok készítéséhez és íráshoz is tökéletes.Kompatibilitás: Kifejezetten az iPad készülékekhez lett tervezve. Kompatibilis az Apple Pencil funkciókkal.Intelligens mágneses felület: Lehetővé teszi, hogy a ceruza egyszerűen és biztonságosan csatlakozzon az iPad oldalához vagy tetejéhez, így mindig kéznél van.Wireless Töltés: Újratölthető Lítium-ion akkumulátorral rendelkezik. Ez teszi lehetővé a hosszú üzemidőt. Támogatja a tableten keresztül a vezeték nélküli töltést. Így kényelmesen és egyszerűen töltheti fel a ceruzát.

Az iPad-ra mágnesesen rátapad és automatikusan töltődik az érintős toll.Hagyományos USB-C töltési lehetőséggel is ellátták. Mindezt a biztonság kedvéért.Akku töltöttség jelző LED: Kör alakú LED-es kijelzője pontosan mutatja az akkumulátor töltöttségi szintjét. Így mindig tudni fogja, mikor kell töltenie.Kapacitív Érzékelő: Precíz és érzékeny érintési élményt biztosít, ideális íráshoz, rajzoláshoz és egyéb műveletekhez az iPad készüléken.Bluetooth v5.0: A Bluetooth 5.0 technológia stabil és gyors vezeték nélküli kapcsolatot biztosít az iPad-del, lehetővé téve további funkciók használatát, például a nyomásérzékelést és pontosabb irányítást.15-90 fokig érzékeli a toll dőlésszögét. Így tökéletes képeket, digitális festményeket festhet iPad-jénEmellett különleges vezérlő funkciókat támogat támogat. Például triplán megérintve a tetejét képernyőképet készíthet az elkészült rajzról.Figyelem ! Ez az érintős toll csak iPad kezelésére, iPad-on történő rajzolásra alkalmas. 2018 utáni Apple iPad-okat támogat.Csomag tartalma:

1 x Érintős ceruza

2 x Toll hegy

1 x USB-C tápkábel

1 x Használati útmutató

Tulajdonságok:Vezeték nélküli technológia teszi lehetővé:

* Nyomásérzékelést

* Pontosabb irányítástBluetooth: v5.0Szín: FehérModell kompatibilitás:

* iPad Pro 11 inch (1. 2. 3. 4. generációs)

* iPad Pro 12.9 inch (3. 4. 5. 6. generációs)

* iPad Air (3. 4. 5. generációs)

* iPad (7. 8. 9. generációs)

* iPad mini (5. 6. generációs)

* Csak a 2018 utáni

Apple iPad/iPad Pro/iPad Air/iPad mini táblagépekkel kompatibilis.Beépített dőlésszög érzékelő: 15° - 90°Hossz: 166.5mmVastagság: Ø8.9mmTollhegy/Kapacitív érzékelő mérete: Ø1.2mmSúly: 14gOperáció rendszer (OS) támogatás: iOS Töltési idő:

* wireless töltés kb. 50 perc

* USB-C kábel töltés kb. 30 percMűködési idő: 5 óraTöltés:

USB áramforrásról: DC 5V 1A

Pl.: fali töltőről, PC/Laptop-ról vagy Powerbank-rólHasználaton kívül, 5 perc elteltével, automatikus kikapcsol.Használata egyszerű:

1.) Töltse fel a tollat iPad-ről vezeték nélkül vagy az USB-C tápkábellel.

A töltés állapotát a kör alakú zöld LED villogása jelzi.

A 100%-os töltöttség elérése után 5 perccel a zöld kör LED elalszik

2.) Tetejét 3 másodpercig nyomva tartva bekapcsol.

Ekkor világít a zöld kör alakú LED.

3.) Csatlakoztassa Bluetooth-al az iPad-hez.

A tollat 'CA-Pencil' néven fogja megtalálni a Bluetooth kapcsolatoknál.

4.) Csatlakozás után használja nyugodtan az iPad-del.

A toll hegyével finoman érintse meg a képernyőt.

Javasoljuk, kattintson pár ikonra a főképernyőn a toll kipróbálásához

5.) Tetejét 3 másodpercig nyomva tartva kikapcsol. Az iPad megjegyzi a Bluetooth kapcsolatokat.

Így nem kell minden alkalommal csatlakoztatnia.Bluetooth funkciói:1.) Egyszeri érintéssel megjelenik a főképérnyő. Megjelenik a főoldal.2.) Dupla érintéssel megnyitja az osztott képnyőt, így különböző feladatokra figyelhet.3.) Tripla érintéssel képernyőképet készít az iPad-ről.A tollhegy érzékeny, abban van a kapacitív érzékelő. Fontos, hogy vigyázzon rá, ne ejtse el a tollat !Figyelem!

A toll bekapcsolásához 3 másodpercig tartsa nyomva a toll tetejét.

Utána a toll hegyével finoman érintse meg a képernyőt.

A kikapcsolás ugyanúgy a toll tetejének 3 másodpercig való nyomva tartásával történik.CE, FCC, RoHS és Recycled Product tanusítványokkal is rendelkezik.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Stylus Pen érintőképernyős ceruza, iPad tablethez, mágneses tapadás, tölthető, Kör LED-es akku szint jelző, kapacitív, fehér" című hirdetést látja. (fent)