Betöltés...

Apple iPhone 14 Pro Max Spigen Rugged Armor Mag ütésálló Magsafe tok, Fekete

Ár: 11.753 Ft



Viszonylag sokan vannak. Tartós és rugalmas, kopásálló TPU anyagból készült. A Rugged Armor fényes szénszállal van bevonva, amely elegáns szénszálas textúrát hoz létre. A termék ideálisan alkalmas, teljesen funkcionális, nem korlátozza a külsÅ portokhoz való hozzáférést, és hatékonyan védi a készüléket a karcolásoktól vagy esésektÅl. A Rugged Armor modern dizájnnal csábít! A tok a MagSafe vezeték nélküli technológiával kompatibilis gyűrűvel van ellátva.
A mÃgneses gyűrű biztosÃtja a maximális töltési hatékonyságot, valamint a gyors és egyszerű csatlakozást minden MagSafe funkcióval rendelkezÅ tartozékhoz. A Rugged Armor alkalmassági teszteknek lett alávetve, és megkapta a MIL STD 810G-516.6 tanúsÃtványt, ami azt jelenti, hogy 26 alkalommal esett le 2 méteres magasságból. A Spigen minden termékskét kopásállóságra és pontos illeszkedésre tesztelik, hogy kiváló minÅségű tokot biztosÃtsanak. TERMÃKJELLEMZÅK:
- 100őan eredeti
- Elegáns
- Vékony forma
- PrecÃzen készült
- Integrált légzsákok a sarkokban
- Kompatibilis a MagSafe technológiával
- - Tökéletesen illeszkedik
- Teljesen műkÅdÅképes
- Könnyen össsze- és szétszerelhetÅ
- Az eredeti csomagolésban csomagolva. A SZETT TARTALMA:
1 x Spigen Rugged Armor tok

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Apple iPhone 14 Pro Max Spigen Rugged Armor Mag ütésálló Magsafe tok, Fekete" című hirdetést látja. (fent)