Betöltés...

Midy Vezeték nélküli Bluetooth sport fejpánt szürke színben

Ár: 2.790 Ft

Midy Vezeték nélküli Bluetooth sport fejpánt szürke színben
 
Sportolás közben sem szeretnél lemondani a zenehallgatás öröméről? Ez a vezeték nélküli, bluetooth-szal ellátott fejpánt a legjobb társad lesz sportolás közben, legyen szó futásról, kocogásról vagy akár egy kellemes sétáról.
   
A sport fejpántot beépített hangszórókkal látták el, ezáltal segítségedre lesz abban, hogy szabadon, fülhallgató nélkül hallgathasd kedvenc zenéidet, ráadásul füleidet is védheted vele a hidegtől. Bármilyen okos telefonnal csatlakozhatsz hozzá Bluetooth-on keresztül, majd az eszközön található, 3 gombos vezérlőpanellel kezelheted a zenelejátszást. 2 órányi töltés után akár 6-7 óráig is zavartalanul használhatod az eszközt.
     
Légáteresztő anyagának köszönhetően kivezeti az izzadságot, valamint szárazon tart mozgás közben. Teljes mértékben mosható anyagból készült, a bluetooth modul eltávolítása után már mehet is be a mosógépbe.
A bluetooth fejpánt nem nyúlik ki, és használat közben nem csúszkál el, mert rugalmas és minden fejmérethez illeszkedik. Ideális választás például edzéshez, futáshoz, sétáláshoz, jógához, síeléshez, kiránduláshoz vagy kutyasétáltatáshoz.   
Leírás:
Fejpánt anyaga: pamut
Szín: szürke
Bluetooth verzió: 5.0
Hatékony hatótávolság: 10 m
Munkaidő: 6-7 óra
Készenléti idő: 48 óra
Töltési idő: 2 óra
Akkumulátor: 180mAh li-ion újratölthető akkumulátor
Méret: ahogy a képen mutatja.
100% vadonatúj és kiváló minőségű.
Kötött anyag, divat, lélegző és melegen tartja a telefont, télen.

 Csomag tartalma:
Vezeték nélküli fejpánt fülhallgató
USB töltőkábel


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Midy Vezeték nélküli Bluetooth sport fejpánt szürke színben" című hirdetést látja. (fent)