Betöltés...

HDMI - USB kábel, HDMI kábel telefonhoz

Ár: 4.800 Ft

HDMI - USB kábel, HDMI kábel telefonhozÉlvezd nagyképernyőn az eddig pár colos telefonodon nézett videókat!Ideális képek, videók vagy mobilos játékok tükrözéséhez.Támogatja a hang és a kép egyidejű továbbítását.Szabadidődben gyakran nézel videókat, esetleg filmeket telefonodon?Azonban jobban szeretnéd nagyobb képernyőn élvezni a tartalmakat?Akkor szerezd be Te is ezt a HDMI kábelt!
A termék segítségével mobilod kijelzőjén megjelenő adatokat ezentúl nagy képernyőn láthatod. Legyen szó akár képekről, videókról vagy telefonos játékaidról, mostantól mindent kinagyíthatsz és jobban szemügyre vehetsz.
Felejtsd az okoseszközöd képernyőjén való fürkészést!A kütyü használatával telefonod tartalmát tévén vagy projektoron keresztül, nagyobb és jobb minőségben láthatod.
A háromágú kábel egyik vége a HDMI, másik két vége pedig be- és kimeneti USB típusú csatlakozó.
A HDMI - USB kábel tulajdonságai:Kábelhossz: 2 méterAnyag: rézCsatlakozók: HDMI, USB be- és kimenetiAndroid 6.0 / IOS8 vagy újabb rendszerekhez hosszabbító kábelen keresztülAlkalmas: iPhone5 / 5s / 6 / 6s / 6plus / 6splus7.7plus átvitelrePlug and play mód: azonnali csatlakozás a TV-hez vagy projektorhozMit rejt a termék doboza?1 db HDMI - USB kábel, HDMI kábel telefonhoz

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "HDMI - USB kábel, HDMI kábel telefonhoz" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: