Betöltés...

Ezra dual SIM-es, mini telefon headsettel - MC02, sötétkék

Ár: 9.499 Ft

Ezra dual SIM-es, mini telefon headsettel - MC02, sötétkék
A világ legkisebb mobilját szeretnéd? Ilyen mini telefonnal még biztos kevesen találkoztak a környezetedben, egyedi megjelenése mindenkinek feltűnik majd. Nem nagyobb egy mutatóujjnál, mégis tökéletesen tudsz telefonálni vele.
A mérete ne tévesszen meg, nem játéktelefon. Sőt! A készülék DUAL SIM-es, amennyiben nano SIM kártyával használod, de belefér egy normál méretű SIM kártya is. Természetesen tudsz vele telefonálni, sms-t írni, ráadásul bármilyen készülékedet csatlakoztathatod hozzá Bluetooth-on keresztül, így kihangosítóként, hangszóróként használhatod.
Az ismert gúnyneve börtöntelefon, hiszen méretéből fakadóan az akciófilmek tökéletes kelléke lehetne, de természetesen nem ajánljuk ki-becsempészni fegyintézeteken belül.
Praktikus tartalék-, vagy utazó telefonnak, de gyermekeknek is ideális, ha nem szeretnéd, hogy állandóan játsszon, de jó lenne mindig elérni. Kihagyhatatlan fesztiválkellék! Kis méretének köszönhetően buli telefonként is használhatod, bármilyen kicsi táskába vagy zsebbe kényelmesen elfér.
A 68x26x12 mm-es készülék szinte észrevétlenül használható, és könnyen, USB kábellel töltheted (tartozék). Hiánypótló, hogy egy fülre akasztható csatlakozót tehetsz rá, így a komplett kis mobilt önmagában headsetként is használhatod.
Főbb jellemzők:

Képernyő mérete: 0,66 hüvelyk
SIM kártya: kettő nano SIM és 1 TF-kártya egyidejűleg belehelyezhető
Hálózat: GSM 850/900/1800/1900MHz
RAM: 32MB
ROM:32MB
Külső memória: TF kártya, max. 8GB-ig (nem tartozék)
Jellemzők: riasztás, bluetooth
Akkumulátor: 350 mAh
Szín: sötétkék


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Ezra dual SIM-es, mini telefon headsettel - MC02, sötétkék" című hirdetést látja. (fent)