Betöltés...

Kerékpár telefontartó

Ár: 1.290 Ft




A kerékpár telefontartó tökéletes megoldás minden kerékpározásrajongó számára, aki azt szeretné, hogy utazás közben mindig kéznél legyen a telefonja. Akár GPS-navigációt használ, akár kedvenc zenéit hallgatja, akár edzéseit figyeli, ez a tartó biztosítja, hogy telefonja biztonságosan és stabilan üljön a kormányon.
Univerzális, kerékpár vagy motorkerékpár kormányára szerelhető. A tartó nagyon szorosan tart, és speciális rögzítési rendszerrel rendelkezik. Csavarral rögzített bilinccsel rögzíthető a kormányra.
A tartó állítható karszélességű, gumival borított szelekkel rendelkezik, melynek köszönhetően nagyon szorosan tartja a telefont anélkül, hogy megkarcolná.
A tartó kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a rezgésállóságot. Biciklizés közben nem kell attól tartania, hogy véletlenül kiesik a telefonja.
Modern rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a dőlésszög beállítását bármely síkban és a 360 fokos forgathatóságot. Ez teljes szabadságot és kényelmet biztosít a használat során. Szabadon forgathatja a telefont függőlegesen és vízszintesen is.
A legtöbb szabványos kerékpárkormányhoz illeszkedik, legyen szó hegyi, országúti vagy városi kerékpárról.
Az intuitív rögzítési rendszernek köszönhetően a fogantyú gyorsan és egyszerűen felszerelhető a kerékpár kormányára. Ezenkívül a szétszerelés is ugyanolyan egyszerű, lehetővé téve a tartó kényelmes mozgatását a különböző kerékpárok között.





TULAJDONSÁGOK:





Kiváló minőségű anyagokból készült
A legtöbb mobiltelefonhoz használható
Kormánykeretre szerelési lehetőség
A kartávolság 5,5 cm-től 9,5 cm-ig állítható
Nagyon gyors és egyszerű telepítés
Szín : fekete






Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.24
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Kerékpár telefontartó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Gps