Betöltés...

Apple iPhone 12 / 12 Pro, Kijelzővédő fólia, ütésálló fólia (az íves részre is!), Tempered Glass (edzett üveg), Spigen Ez Fit Privacy, Clear, 2 db / csomag (RS129994)

Ár: 11.765 Ft

Edzett üveg új telepítési módszerrel, amelyet egy rögzítő keret segítségével lehet felhelyezni, amely a telefon méretére van vágva, ennek köszönhetően tökéletesen felhelyezhető a képernyőre. A gyártó olyan mértékben egyszerűsítette a felhelyezési módszert, hogy az minden felhasználó számára könnyen végrehajtható legyen.A Glas.TR EZ Fit 0,2 mm vastag, 9H keménységű. Ennek köszönhetően karcállóvá teszi a készüléket még az olyan tárgyakkal szemben is, mint például a kulcs. Az üveget oleofób és hidrofób réteg borítja, amely megakadályozza az ujjlenyomatok vagy egyéb szennyeződések kialakulását a képernyőn. Kristálytiszta és tökéletesen tükrözi a készüléken megjelenített színeket. További funkciója a betekintésgátló réteg - az üveg egy bizonyos szögben blokkolja a kijelző által kibocsátott fényt, ennek köszönhetően a mellettünk lévő nem látja a telefonunk kijelzőjét.Telepítési útmutató:-Felhelyezése egyszerű, javasoljuk, hogy fürdés után a párás fürdőszobában végezze, így pormentes környezetet biztosíthat a művelethez.-Alaposan tisztítsa és zsírtalanítsa a kijelzőt, majd törölje szárazra.-Illessze pontosan a készülékére az üveglapot, majd a kis lapocskák segítségével ragassza a készülékhez.-Körkörös mozdulatokkal simítsa ki az apró légbuborékokat az üveglap alól úgy hogy a ragasztóréteg minél jobban a kijelzőhöz tapadhasson.Főbb jellemzői:-Minőségi, edzett üveglap-Könnyű felhelyezés-0,2 mm vastagság-9H-s üvegkeménység-Tökéletesen méretpontos-Teljesen átlátszó-Nem homályosítja a kijelzőt-Rendkívül hatékony védelmet nyújt a karcolásokkal és sérülésekkel szemben-A csomag 2 db üvegfóliát és 1 db a felrakást segítő segéd keretet tartalmaz.-Betekintés elleni védelemmel ellátva.Figyelem!A fólia / üvegfólia felhelyezése ELŐTT kérjük, minden esetben hasonlítsák a terméket a készülékhez, megbizonyosodva arról, hogy a termék nem mérethibás és pontosan illeszkedik. Amennyiben ez nem történik meg és a mérethibás fóliát felhelyezi, abban az esetben a garanciát nem tudjuk vállalni!Az íves (hajlított) szélű telefonok esetében, a készülékek kialakítása miatt nem minden tokkal használható! A tok és az üvegfólia sok esetben összeérhet. Ezért a tok az üvegfóliát "felnyomhatja" és ezáltal sérülhet, feljöhet a fólia. Az ilyen esetekért sajnos nem tudunk felelősséget vállalni, és ebben az esetben sem tudunk semmilyen garanciát vállalni!Ez a termék utángyártott és nem az Apple Inc. vagy leányvállalata által került legyártásra.Továbbá a gyártó nem áll gazdasági kapcsolatban az Apple Inc.-el vagy annak leányvállalataival.Amennyiben ultrahangos ujjlenyomat leolvasó készülékkel rendelkezik, nem tudjuk, garantálni, hogy működni fog a leolvasó a fóliával vagy üveggel.Fontos tudnivaló !! A szakszerűtlen felhelyezésből adódó hibák miatt reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Előlapok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Apple iPhone 12 / 12 Pro, Kijelzővédő fólia, ütésálló fólia (az íves részre is!), Tempered Glass (edzett üveg), Spigen Ez Fit Privacy, Clear, 2 db / csomag (RS129994)" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések