Betöltés...

Cygnett CY3538VCSLR Mobiltelefon állvány Dupla LED lámpával - Fekete

Ár: 14.940 Ft

Tapasztalja meg, milyen egyszerűen készíthet professzionális videofelvételeket. A Cygnett állvány LED-lámpákat használ, hogy kiemelje arcát a fényképeken és videókon, lágy fényt keltve, és eltüntesse a foltokat és az árnyékokat. A kétgyűrűs lámpa kialakítása lehetővé teszi, hogy egynél több személlyel fényképezzen vagy videózzanak, az állítható fogantyúval pedig az aktuális igényeinek megfelelően állíthatja be telefonja helyzetét.

A Cygnett állvány legfeljebb 3 világítási módot kínál, például meleg fehéret, semleges fehéret és hideg fehéret. A készülék lehetővé teszi a színhőmérséklet 3000K-tól 6500K-ig történő beállítását és a 10 fokozatú fényerő állítást 440lm-ig.

A tartozék hordozható kialakításának köszönhetően bárhová magaddal viheted és kényelmesen videózhatsz. Egy speciális bilincs lehetővé teszi, hogy a tartót asztalhoz vagy íróasztalhoz rögzítse. A termék rendkívül sokoldalú, és jól használható különféle telefonmodellekkel. Ez a tökéletes eszköz azoknak, akiknek megbízható világításra van szükségük szelfik készítéséhez, streameléshez, termék vagy portréfotók készítéséhez.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Cygnett CY3538VCSLR Mobiltelefon állvány Dupla LED lámpával - Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: