Betöltés...

Motast 2022 Multifunkciós Okosóra Férfiaknak és Nőknek

Ár: 10.590 Ft

A Motast okosóra egy 1.69 hüvelykes érintőképernyővel, számos egészségügyi és fitnesz követő funkcióval, mint például a szívritmus, vérnyomás, és vér oxigén monitorozása, valamint edzés módokkal, értesítésekkel és vízállósággal rendelkezik.





Komplex Egészségfigyelés: Az okosóra folyamatosan monitorozza a szívritmust, vérnyomást és a vér oxigén szintet, lehetővé téve az egészségi állapot alapos elemzését.





Alváskövető és Aktivitásmérő: A készülék éjjel-nappal követi az alvás minőségét és rögzíti a napi tevékenységeket, mint a lépések, elégetett kalóriák és megtett távolság.





1.69 Hüvelykes Teljes Érintőképernyő: A tiszta és élénk TFT-LCD kijelző könnyen kezelhető, és személyre szabható számlappal rendelkezik, hogy illeszkedjen a felhasználó stílusához.





IP68 Vízállóság: Az óra tökéletesen vízálló, így bátran használható úszás közben vagy esős időben, még zuhanyzás alatt is.





GPS Nyomkövetés és Sportmódok: A beépített GPS segítségével nyomon követheti edzési útvonalait, és többféle sportmód közül választhat, hogy mindig megfeleljen az aktuális aktivitási szintjének.





Okos Értesítések és További Funkciók: Fogadhat hívásokat, üzeneteket és értesítéseket közvetlenül az óráról, valamint szabályozhatja a zenelejátszást, az időjárás kijelzést, és használhatja az ébresztőt vagy stoppert.





Ez az okosóra ideális választás azok számára, akik egy modern, multifunkciós készüléket keresnek a mindennapokhoz és a sporttevékenységekhez egyaránt.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Készülékek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Motast 2022 Multifunkciós Okosóra Férfiaknak és Nőknek" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Gps