Betöltés...

iPhone 14 Pro Ütésálló Ultravékony Szilikon Tok (Púderrózsaszín)

Ár: 10.973 Ft



Tökéletes védelmet nyújt az iPhone 14 Pro telefonjának. Ez a vékony és könnyű telefontok kifejezetten az iPhone 14 Pro modellekre lett tervezve, és tökéletesen illeszkedik a telefonhoz. A silikon anyagból készült tok puha tapintású és kényelmes fogást biztosít. A tok védi a telefont a karcolásoktól és ütésektől, miközben megőrzi a telefon eredeti vékony profilját.





A tok minden gombot, kapcsolót és portot könnyen elérhetővé tesz, így nem kell levennie a tokot a telefon használata közben. A kamera és a képernyő védelme érdekében a tok 3,0 mm-es emelkedett élekkel rendelkezik a kamera részéhez és 1,5 mm-es emelkedett élekkel a képernyő részéhez.





A MATEPROX Entworfen für iPhone 14 Pro Hülle kiváló minőségű és tartós anyagokból készült. A tok könnyen tisztítható és hosszú élettartamú. Az iPhone 14 Pro telefonhoz több mint 20 különböző szín közül választhat, így könnyedén testre szabhatja a telefonját.





A MATEPROX Entworfen für iPhone 14 Pro Hülle tökéletes választás azoknak, akik szeretnék megvédeni és egyedi módon testre szabni az iPhone 14 Pro telefonjukat. Válassza ezt a stílusos és praktikus telefontokot, és élvezze a kényelmet és a védelmet, amit nyújt.





Termék áttekintés





A MATEPROX iPhone 14 Pro tokot úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen az iPhone 14 Pro készülékhez. A tok védi a telefont a karcolásoktól, ütésektől és más sérülésektől. Kiváló minőségű, puha és rugalmas szilikonból készült, amely kellemes tapintást és kényelmes fogást biztosít. A tok vékony kialakításának köszönhetően nem teszi a telefont nehézkessé. Az összes gomb, kapcsoló és port könnyen elérhető marad a tok használata közben. A tok kompatibilis a vezeték nélküli töltéssel, és számos színben elérhető, hogy egyedi megjelenést kölcsönözzön a készüléknek.





Technikai adatok





- Kompatibilis telefonmodellek: iPhone 14 Pro





- Formátum: Egyszerű telefonház





- Anyag: Premium szilikon





- Vastagság: 2,3 mm





- Súly: 45 g





- Kompatibilitás: Csak iPhone 14 Pro-val kompatibilis (6,1 hüvelykes kijelző)









Használati utasítás





A tok egyszerűen felhelyezhető az iPhone 14 Pro készülékre. Csak helyezze rá a telefont a tokba, és biztosan illeszkedni fog. A tok pontosen kialakított nyílásokkal rendelkezik, így könnyen hozzáférhet az összes gombhoz, portokhoz és funkcióhoz. A tok könnyen tisztítható, csak törölje le egy puha ruhával.





Kinek ajánljuk





A MATEPROX iPhone 14 Pro tokot mindazoknak ajánljuk, akik szeretnék megvédeni iPhone 14 Pro készüléküket a mindennapi sérülésektől. A tok vékony kialakítása miatt nem teszi a telefont nehézkessé, és a puha szilikon anyag kellemes tapintást és kényelmes fogást biztosít. A tok tökéletesen illeszkedik az iPhone 14 Pro készülékhez, és könnyen hozzáférhet az összes funkcióhoz.





Kulcsszavak





MATEPROX, iPhone 14 Pro, tok, szilikon, vékony, puha, kényelmes, védelem, karcolások, ütések, sérülések, kompatibilis, vezeték nélküli töltés, könnyen tisztítható


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "iPhone 14 Pro Ütésálló Ultravékony Szilikon Tok (Púderrózsaszín)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok