Betöltés...

Ringke szilikon mágneses magsafe Iphone 15 Stone - telefontok

Ár: 11.900 Ft

Ringke szilikon mágneses magsafe Iphone 15 Stone - telefontok

Ringke szilikon mágneses magsafe Iphone 15 Stone - telefontokA Ringke Silicone Magsafe sorozatú tokja puha és tartós hőre lágyuló anyagból készült, amely vékony szerkezetének köszönhetően ultrakönnyűvé teszi. A tok tökéletesen illeszkedik, és nem korlátozza a vezeték nélküli töltés lehetőségét. A szilikon a MagSafe vezeték nélküli technológiával kompatibilis gyűrűvel van felszerelve.
A mágneses gyűrű maximális töltési hatékonyságot és gyors és egyszerű csatlakozást biztosít az összes tartozékhoz a MagSafe funkcióval.A tok nem nagyítja jelentősen a telefont, de biztonságosan illeszkedik a kezed és a stabil, ráadásul megőrzi a minimalista megjelenést.
A ház enyhén megemelt formája a kamera és a képernyő körül védi a karcolásoktól, így a telefont éppen csak felemeli. a sík felület felett. Fedéllel rendelkezik a gombokhoz és kivágásokhoz a portokhoz.Ideális azoknak a minimalistáknak, akik értékelik a minőségi kidolgozást anélkül, hogy növelni kellene a hangerőt vagy az eszköz súlya.< br />
TERMÉK JELLEMZŐI:
- 100% eredeti< br /> - Eredeti csomagolásba csomagolva
- Elegáns
- Pontosan elkészített
- Nem korlátoz hozzáférés a külső portokhoz
- Megerősített sarkokkal rendelkezik
- Kompatibilis a Magsafe-el
- Tökéletes illeszkedik
- Teljesen működőképes
- Könnyen össze- és szétszerelhető
- Eredeti csomagolásba csomagolva

A SZETT TARTALMAZ:
1 x Ringke szilikon magsafe tok

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Ringke szilikon mágneses magsafe Iphone 15 Stone - telefontok" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok