Betöltés...

Aukey PA-Y12 2 x USB A, 1 x USB C, 72 W Fekete asztali töltő

Ár: 18.353 Ft

Kényelmes és jövőbiztos töltés

Ez a három portos USB töltőállomás összesen 72 W teljesítményt tartalmaz kompakt formájában. Használja USB-C laptop és két USB tápellátású eszköz egyidejű töltésére otthon vagy az irodában.

60 W USB tápellátás 3.0

Az USB Power Delivery egy új, univerzális többfeszültségű töltési szabvány, amely dinamikusan egyezteti a kimeneti teljesítményt egy USB Type-C kapcsolaton keresztül a kompatibilis eszközök széles körének biztonságos és hatékony újratöltése érdekében. Gyorsan töltse fel az új iPhone X-et vagy iPhone 8 Plus-t 50%-ra mindössze 30 perc alatt, és használja ugyanazt a Power Delivery portot a Type-C-vel felszerelt 13" MacBook Pro teljes sebességgel történő újratöltéséhez. Konszolidálja az energiát egyetlen töltővel minden eszközéhez. USB-C technológia.

Huawei FCP

Támogassa a Huawei FCP-t (Huawei Fast Charging) az USB C port használatával.

Széleskörű kompatibilitás

Úgy tervezték, hogy szinte minden USB-tápellátású eszközzel működjön, beleértve az USB-C laptopokat, táblagépeket, iPhone-okat, Android-telefonokat, vezeték nélküli hangszórókat és fejhallgatókat, e-olvasókat, hordható eszközöket és fotózási felszereléseket. Bármilyen USB-tápellátású felszerelése is van, mi gondoskodunk róla.

Biztonságos és megbízható

A beépített biztosítékokkal ellátott fejlett áramkör megvédi eszközeit a túlfeszültségtől, a túlmelegedéstől és a túltöltéstől. Erőteljes és hatékony eszköztöltés gond nélkül.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Töltő
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Aukey PA-Y12 2 x USB A, 1 x USB C, 72 W Fekete asztali töltő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: