Betöltés...

Icy Dock ToughArmor MB607SP-B 2.5" Mobile Rack

Ár: 62.650 Ft

Bemutatjuk az Icy Dock ToughArmor MB607SP-B teljes fém négyrekeszes 2,5" SATA 6Gbps merevlemez vagy SSD hot swap robusztus mobil rack ketrecet, amely egyetlen külső 5,25"-os rekeszben használható. Az MB607SP-B a hihetetlenül népszerű MB994SP-4SB-1 robusztus mobil rack MB994SP-4SB-1-re épül, miközben átveszi annak általános koncepcióját, de költséghatékony szerkezettel épül anélkül, hogy bármit is feláldozna a szilárdság terén. A jobb kompatibilitás érdekében az eredeti 4 tűs tápcsatlakozót egy népszerűbb, 15 tűs SATA tápcsatlakozóra cseréltük, és csökkentettük a kábelzűrzavart. Az MB607SP-B 4 x 2,5" SAS/SATA HDD/SSD meghajtót fogad 5 mm-től 15 mm magasságig, és támogatja a hot swapot a gyors és egyszerű meghajtócsere érdekében. Az egyetlen 40 mm-es hűtőventilátorok további 3 üzemmódú ventilátorsebesség-szabályozással rendelkeznek, amely a legjobb rugalmasságot teszi lehetővé - Kikapcsolva / alacsony, ha SSD-ket használ, és magas, ha mechanikus SATA merevlemezeket használ. Az MB607SP-B masszív, robusztus fémből készült, hogy túlélje a legnehezebb körülményeket is, így tökéletes tárolófrissítő készlet orvosi és katonai rendszerekhez, beágyazott rendszerekhez és ipari PC-khez.

Ipari építőipari készA meghajtók védelmének és hosszú élettartamának biztosítása a kiváló minőségű adattároló rendszerek tervezésének/építésének alapja. Az MB607SP-B a külső burkolattól a belső tálcákig terjedő robusztus, nagy teherbírású, teljes fémszerkezetű konstrukciójának köszönhetően a legkeményebb környezeteknek is ellenáll. A ToughArmor teljes fémszerkezetű kialakítása tökéletes az olyan ipari és orvosi rendszerekhez, amelyekhez tűzveszélyességi minősítésre lehet szükség, mivel a teljes fémszerkezet már megfelel a legtöbb követelménynek.

Sokoldalú és tartós meghajtótálcákAz MB607SP-B a mi EZ Slide Mini tálcáinkat használja, így a meghajtók cserélhetősége és karbantartása teljesen problémamentes. A tálcák robusztus, teljes fém felhasználásával készültek, így hosszú élettartamúak, de nem nehezítik el Önt, amikor az adatokat rendszerről rendszerre szállítja. Az EZ Slide Mini tálca teljes körű meghajtóvédelmi kialakítással rendelkezik; a felső meghajtófedél további védelmet nyújt a meghajtó mozgatása közben. A tálcák 5 mm-es, 7 mm-es, 9,5 mm-es, 12,5 mm-es és 15 mm-es meghajtók befogadására alkalmasak, így a végső univerzális 2,5" SAS/SATA meghajtótámogatást nyújtanak hot-swap funkcióval.

Multifunkcionális alkalmazásokA kis helyigényű MB607SP-B tökéletesen használható kis méretű rendszerekben vagy olyan rendszerekben, amelyek több meghajtót igényelnek korlátozott fizikai hely mellett. A nagy sűrűségű meghajtókialakításnak és a rendelkezésre álló 5,25"-os meghajtórekeszek korlátozott számának köszönhetően tökéletes kombináció RAID 5-ös vagy RAID 10-es rendszerek egyszerű létrehozásához. Emellett úgy készült, hogy a legigényesebb környezetekben is működjön, beleértve a katonai és rendvédelmi bevetéseket, valamint a gyártási körülményeket, például a beágyazott vezérlőrendszereket és a gyári automatizálási rendszereket. A teljes fémszerkezetű kialakításnak köszönhetően ideális a kemény környezetben való elhelyezéshez.

A 2,5"-os merevlemez vagy SSD abszolút ellenőrzéseA merevlemezek vagy SSD-k még hasznosabbá tétele érdekében a mobil állvány elejére LED-ek kerültek beépítésre, amelyek bármikor tájékoztatást nyújtanak az egyes meghajtók állapotáról. Az Active Power Technology (APT) lehetővé teszi, hogy minden LED és a hűtőventilátor csak akkor legyen aktív, ha egy merevlemez be van helyezve a házba.


A hátlapon egyetlen 40 mm-es hűtőventilátor található, amely egyenértékű légáramlást biztosít az egész ketrecben. Ezenkívül egy 3 üzemmódú ventilátorsebesség-szabályozót is beépítettek, hogy a különböző helyzetekben rugalmas legyen, a felhasználástól függően - lehet, hogy a ventilátornak magasabb fordulatszámon kell lennie, vagy teljesen ki kell kapcsolnia a csendes működéshez.

Soha ne felejtse el, melyik meghajtó melyik rekeszbe való. Az egyedi meghajtóazonosító címkékkel mindig tudni fogja, hogy melyik meghajtótálca tartozik a RAID-tömbjébe, vagy hogy melyik meghajtó tartalmaz bizonyos fájlokat. Szabadon kihúzhatja és átrendezheti őket, hogy jobban megfeleljenek a konfigurációjának, vagy egyszerűen eltávolíthatja őket az egyszerűbb megjelenés érdekében.

A ToughArmor MB607SP-B támogatja a 7 tűs SATA-adatkábeleket és a 15 tűs SATA-tápkábeleket is, reteszelő reteszekkel, így soha nem kell aggódnia amiatt, hogy a kábelek véletlenül lecsatlakoznak a házról. Ha ezeket a kábeleket egyszer csatlakoztatta, a helyükre rögzülnek, és úgy is maradnak.

Készítse el a ToughArmor On-The-GO! MB991U3-1SB-velHa a rendszeren kívül vagy távoli helyen szeretne hozzáférni adataihoz, a ToughArmor MB991U3-1SB a megfelelő megoldás. Az MB991U3-1SB meghajtótálca foglalata kompatibilis a ToughArmor számos meghajtótálcájával, beleértve a ToughArmor MB607, MB991, MB992, MB994, MB996 és MB998 sorozatot. Ez lehetővé teszi a meglévő ToughArmor-felhasználók számára, hogy külsőleg, a tok felnyitása nélkül hozzáférjenek a belső meghajtójukhoz. Nagyszerű eszköz az egyedi meghajtó diagnosztikai teszteléséhez. Ha biztonságos adattörlésre vagy egyszerűen csak a rendszer tárolókapacitásának bővítésére van szükség, csak vegye ki a tálcát a belső ToughArmor egységből, és helyezze be az MB991U3-1SB-be, hogy az egyes feladatokat külsőleg, USB 3.0 interfésszel végezze el. A legjobb az egészben, hogy az MB991U3-1SB USB-buszon keresztül táplált, és működéséhez nincs szükség hálózati adapterre. Egyszerűen csak csatlakoztassa az USB-kábelt bármely rendszerhez, és máris készen áll a használatra.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Icy Dock ToughArmor MB607SP-B 2.5" Mobile Rack" című hirdetést látja. (fent)