Betöltés...

iMuto Powerbank Laptop PD 100W 20000mAh

Ár: 17.790 Ft



Az iMuto 20000mAh Powerbank egy magas teljesítményű, hordozható külső akkumulátor, amely képes gyorsan töltődni és töltödni 100W-os PD USB-C kimenettel és bemenettel. Több eszköz, köztük laptopok, mint a MacBook, Chromebook, Dell XPS és más USB-C kompatibilis készülékek egyidejű töltésére alkalmas, beleértve a két USB-A portot (15W és QC3.0 18W). A power bank intelligens digitális kijelzővel rendelkezik, amely megjeleníti a fennmaradó kapacitást, és 2 órán belül teljesen feltölthető egy 100W-os falitöltővel.





Az iMuto 20000mAh Powerbank egy erőteljes és sokoldalú külső akkumulátor, amely ideális választás azok számára, akik sokat utaznak és szükségük van gyors töltési megoldásokra. Az USB-C PD port kétirányú, tehát mind töltésre, mind pedig a power bank töltésére használható, és képes egy 15 hüvelykes MacBook Pro-t 1.5 óra alatt 0-ról 100%-ra tölteni.

A power bank univerzálisan kompatibilis számos laptop és okoseszköz típussal, és rendelkezik egy különleges X-Charge móddal, ami lehetővé teszi a kisáramú eszközök, mint a vezeték nélküli fülhallgatók és sportórák, biztonságos töltését. Négy portja (két Type-C PD port 100W & 60W, két USB-A port 15W és QC3.0 18W) lehetővé teszi két laptop vagy tabletta és két mobil eszköz egyidejű gyors töltését.

A beépített intelligens digitális kijelző könnyen olvasható és mutatja a fennmaradó kapacitást. A csomag tartalmaz egy 100W-os USB-C USB-C kábelt, egy vízálló utazótáskát és egy felhasználói kézikönyvet (angol nyelven nem garantált).

Az iMuto Powerbank a nagy kapacitása és a gyors töltési képessége révén tökéletes kiegészítő a mobil eszközök folyamatos energiaellátásához utazás közben, biztosítva, hogy soha ne maradjon energiától és kapcsolat nélkül.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Akkumlátorok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "iMuto Powerbank Laptop PD 100W 20000mAh" című hirdetést látja. (fent)