Betöltés...

Apple iPhone 14 128GB 4GB RAM Mobiltelefon, Purple

Ár: 309.990 Ft

Az iOS 16-ban rengeteg új lehetőséged van, hogy személyre szabd a zárolási képernyőt. Feldobhatod egy fotóval, hozzáadva egy új réteget. Követheted rajta a tevékenységgyűrűidet és láthatod kedvenc appjaid aktuális értesítéseit.

Olyan kijelzőt keresel, ami ennél is többet tud?
Az iPhone 14 Prón egy csodás új interaktív felületet is találsz, a Dynamic Islandet. Mindig bekapcsolt kijelzőjéről pedig bármikor egyetlen pillantással megtudhatod a legfontosabb infókat.

Lehidalós szelfik
A nagyobb fényrekeszű, autofókuszos új TrueDepth előlapi kamerával élesebb és teltebb színű csoportképeket és szelfiket készíthetsz, mint valaha. Akár 2x jobb fotók gyenge fényben.

Az új fő kamerával és a tovább­fejlesztett kép­feldolgozással még szenzációsabb fotókat készíthetsz bármilyen fény­viszonyok között – különösen félhomályban.
Akár 2,5x jobb fotók gyenge fényben a fő kamerával. Akár 2x jobb fotók gyenge fényben az ultraszéles látószögű kamerával. Az új fő kamerának nagyobb érzékelője és nagyobb, 49%-kal több fényt beengedő fényrekesze van. Amikor a kioldógombra koppintasz, az új Photonic Engine tovább viszi mindazt, amit a kamera önmagában tud. Több különböző expozíciójú felvétel legjobb képpontjait egyesíti egyetlen képbe, méghozzá a fotó elkészülésének minden eddiginél korábbi fázisában. Ez a módszer sokkal több adatot őriz meg, így minden eddiginél kevesebb fény mellett teszi lehetővé az élénkebb, élethűbb színek és csodálatosan részletes textúrák megörökítését.

Az ultraszéles látószögű kamerára váltva egyedi szemszögekből fotózhatsz, és sokkal többet foglalhatsz a képbe a látványból. A fényesebb True Tone vakuval egyenletesebb minőségű a megvilágítás. Ha nagyon kevés a fény, a kamera automatikusan Éjszakai módra vált, így világosabbak és élesebbek lesznek a képek. A Smart HDR 4 a felvételen négy különböző személyt is felismer, és mindegyikhez külön finomhangolja a kontrasztot, a megvilágítást, sőt a bőrtónust is. A Portré mód azzal helyezi fókuszba a kép főszereplőjét, hogy művészien elhomályosítja a hátteret – sőt, már az előteret is.

Még magasabb szintre vinnéd a fotózást?
Az iPhone 14 Pro 48 megapixeles kamerájával észbontóan részletesek lehetnek a felvételeid. Telefotókamerájával pedig távolabbról is gyönyörű közeliket kattinthatsz.

A15 Bionic. Villámgyors és sokáig bírja.
Az iPhone 14-ben ugyanaz a szupergyors chip van, mint az iPhone 13 Próban. Az 5 magos GPU-val rendelkező A15 Bionic chip ad erőt a legújabb funkcióknak, és a komoly grafikájú játékok és az AR-appok is simán futnak vele. A belső elrendezés áttervezésével hatékonyabbá tettük a hőkezelést, így többet játszhatsz szünet nélkül. Az A15 Bionic chipben található Secure Enclave biztonságosan őrzi az olyan személyes adatokat, mint a Face ID vagy a kontaktok.

Jellemzők:
- Színe: Lila
- Telefon típusa: Okostelefon
- SIM kártya foglalat: Dual SIM
- SIM típus: Nano SIM, eSIM
- Operációs rendszer: iOS
- Kapcsolódás: Bluetooth, Wi-Fi, GPS, NFC, Vezeték nélküli töltés
- Bluetooth verzió: 5.3
- Operációs rendszer verziója: iOS 16
- Processzor model: Apple A15 Bionic
- Processzormagok száma: 6
- Érzékelők: Gyorsulásmérő, Barométer, Giroszkóp, Ujjlenyomat, Arcfelismerés, Közelség érzékelő, Fényérzékelő
- Méretek: 71.5 x 7.8 x 146.7 mm
- Súly: 172 g
- SAR (W/kg): 0.98, 0.99
- Megjelenés: 2022
- Egyéb: True Tone technológia
- Technológia: 5G
- Védelem: Vízálló, Porálló, Cseppálló
- Li-Ion akkumulátor

Kijelző:
- Kijelző mérete: 6.1 inch
- Kijelző típusa: OLED
- Felbontás (pixel): 2532 x 1170
- Kijelző jellemzői: 460 PPI

Memória:
- Belső memória: 128 GB
- RAM: 4 GB

Csatlakoztathatóság:
- Wi-Fi szabvány: 802.11 ax
- Portok: Lightning

Fotó, videó:
- Kamerák száma: 3
- Fő kamera felbontása: 12 MP Wide
- Másodlagos kamera felbontás: 12 Mpx
- Videó felbontás: HD, 4K
- Fotó/video tulajdonságok: Arcfelismerés, HDR, Optikai képstabilizátor
- Vaku: Igen

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Készülékek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Apple iPhone 14 128GB 4GB RAM Mobiltelefon, Purple" című hirdetést látja. (fent)