Betöltés...

Black Rock 360 Fokos Üveg Tok Samsung Galaxy S23 Ultra - Mágneses Zárral

Ár: 10.000 Ft

A Black Rock által kínált 360 fokos üveg tok, kifejezetten a Samsung Galaxy S23 Ultra modellhez tervezve, átlátszó kivitelű fekete kerettel. A tok prémium védelmet nyújt a készüléknek, 9H keménységű edzett üvegből készült, teljes körű védelmet biztosítva. Mágneses zárral és vezeték nélküli töltést támogató kialakítással rendelkezik.

Fedezze fel a Black Rock 360 fokos üveg tokját, amely exkluzívan a Samsung Galaxy S23 Ultra okostelefonra lett szabva. Ez a prémium minőségű tok két részből áll: egy magas minőségű alumínium keretből és edzett üvegből, amelyek együtt biztosítják a készülék teljes körű védelmét. A tok alján található további csúszka megakadályozza a tok akaratlan kinyílását, míg a mágneses zár egyszerű használatot és az interferenciajel elleni védelmet kínál.Kulcsfontosságú jellemzők: Teljes Körű Védelem: 9H keménységű edzett üveg biztosítja a készülék védelmét a karcolásokkal és ütésekkel szemben. Prémium Anyagok: Az alumínium keret és az edzett üveg kombinációja elegáns megjelenést és tartósságot biztosít. Vezeték Nélküli Töltés Kompatibilitás: A tok használata nem akadályozza a vezeték nélküli töltést (Qi kompatibilis). Hozzáférés Minden Gombhoz és Portokhoz: Tökéletesen kialakított kivágások biztosítják a könnyű hozzáférést minden gombhoz és porthoz. Mágneses Zár: Egyszerű használatot és extra védelmet kínál az interferenciajel ellen.A Black Rock 360 fokos üveg tokja nem csak védelmet nyújt a Samsung Galaxy S23 Ultra számára, hanem elegáns, átlátszó kialakításával kiemeli a készülék eredeti megjelenését. Az átlátszó tok tökéletesen illeszkedik a Galaxy S23 Ultra készülékhez, a fekete vagy ezüst kerettel pedig stílusos megjelenést kölcsönöz.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Black Rock 360 Fokos Üveg Tok Samsung Galaxy S23 Ultra - Mágneses Zárral" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok