Betöltés...

OCASE iPhone 14 Tok Leválasztható Mágneses Tokkal és Kártyatartóval

Ár: 9.990 Ft

Az OCASE márkájú iPhone 14 tok, barna színben, 2 az 1-ben funkcióval: leválasztható mágneses tokkal, vezeték nélküli töltéssel, képernyővédővel és kártyahelyekkel. RFID védelemmel ellátott, bőrből készült flip tok.

Kompatibilitás: Ez az iPhone pénztárca tok kizárólag az iPhone 14 5G (6.1 hüvelykes kijelző) modellel kompatibilis. Ellenőrizze telefonmodelljét a rendelés előtt. Kérdés esetén keressen minket, 24 órán belül válaszolunk munkanapokon.

Leválasztható Tervezés: Ezzel a 2 az 1-ben bőrtokkal használhat egy leválasztható telefontokot és egy mágnesesen eltávolítható flip pénztárcát. További beépített mágnesek találhatók a pénztárca belső héjában, amelyek lehetővé teszik a telefon könnyű behelyezését és eltávolítását. Mágneses zárral rendelkezik, amely biztonságosan védi a telefont az eséstől.

Magsafe és Induktív Töltés: Ez az iPhone 14 tok kompatibilis autós telefontartókkal, képernyővédőkkel, selfie botokkal, fizetési funkciókkal, MAGSAFE töltőkkel és más vezeték nélküli töltőkkel.

Magas Kapacitás & Többcélú: A tok mágneses zárral, 3 KÁRTYAHALLAL és egy pénztárca rekeszzel rendelkezik bankjegyek és egyéb kártyák számára. RFID árnyékoló technológiával felszerelt, amely védi a kártyaadatait az azonosítás-lopástól. A tokot állványként is használhatja videók vagy filmek nézéséhez a legjobb szögekből.

Felsőfokú Védelem: A magas minőségű PU puha bőrből készült pénztárcatok megőrzi a rostok keménységét és természetes felületi textúráját, kellemes és luxus tapintású. A belső héj kiemelt peremmel és további párnázással rendelkezik, ami minden irányból ütésálló tervezést biztosít, védelmet nyújtva a készüléket a felületi karcolások, esések és horpadások ellen.

Az OCASE iPhone 14 tokja ideális választás azok számára, akik egy multifunkcionális, stílusos és praktikus tokot keresnek iPhone 14 készülékükhöz. A leválasztható mágneses tok, a vezeték nélküli töltési kompatibilitás és a kártyatartók kombinációja kényelmes és hatékony megoldást nyújt a mindennapi használat során.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "OCASE iPhone 14 Tok Leválasztható Mágneses Tokkal és Kártyatartóval" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok