Betöltés...

Spigen CYRILL CLASSIC CHARM MAG MAG MAGSAFE IPHONE 14 FEKETE

Ár: 15.900 Ft



Rendkívül elegáns javaslat a nők számára a Spigen márkától. A Classic Charm egy tökéletesen elkészített tok klasszikus dizájnnal. A csatolt szíjjal együtt egy stílusos duót alkotnak, amely még a legigényesebb felhasználóknak is tetszeni fog. A karcsú és tartós kialakítás két kiváló minőségű alkatrész kombinációja: PC és TPU. A kemény polikarbonát teszt megvéd a karcolásoktól, a rugalmas és puha TPU keret pedig tökéletes lesz egy esésnél, elnyelve az ütéseket.
A termék tökéletesen illeszkedik, teljesen működőképes és nem korlátozza a vezeték nélküli töltés lehetőségét. A Classic Charm kétféleképpen viselhető: keretes táskaként vagy kézi pántként. A Classic Charm Mag egy gyűrűvel rendelkezik, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli technológiával.
A mágneses gyűrű biztosítja a maximális töltési hatékonyságot, valamint a gyors és egyszerű csatlakozást minden MagSafe funkcióval rendelkező tartozékhoz. TERMÉKJELLEMZŐK:
- 100% Eredeti
- Az eredeti csomagolásban
- Elegáns
- Minimalista design
- Kompatibilis a MagSafe technológiával
- Vékony forma
- Könnyű
- Precízen készült
- Katonai ejtési teszt szabványnak (MIL-STD 810G-516.6) megfelel
- Tökéletesen illeszkedik
- Könnyen össze- és szétszerelhető. A KÉSZLET TARTALMA:
1 x Spigen Cyrill Classic Charm Case
1 x öv.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Spigen CYRILL CLASSIC CHARM MAG MAG MAGSAFE IPHONE 14 FEKETE" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok