Betöltés...

Nokia 110 4G (2023) Dual SIM Mobiltelefon - Kék

Ár: 21.366 Ft

Olyan mesés érzés, mint amilyennek látszikNano mintás felületének köszönhetően karcálló, és remekül érzi magát a tenyerében. Mi több, összetéveszthetetlenül klasszikus dizájnnal büszkélkedhet elegáns, modern vonásokkal.

Úgy működik, mint a karikacsapásA kapcsolattartás még soha nem volt ilyen egyszerű. A Nokia 110 4G tapintható billentyűzetétől a könnyen használható funkciókig bárki számára megkönnyíti a beszélgetést.

Soha ne szakíts rövidre egy jó beszélgetéstA Nokia 110 4G többórás beszélgetési időt biztosít 1450 mAh akkumulátorának köszönhetően. Készenléti állapotban hetekig is eltarthat, így gyakorlatilag mindig elérhető. Ráadásul az akkumulátorkímélő funkció még tovább visz a töltések között.

Hadd szóljon a zeneHangoljon FM rádióra fejhallgatóval vagy anélkül. Saját lejátszási listákat szeretnél? Az MP3-lejátszóval és a MicroSD-kártyanyílással útközben is magával viheti kedvenc dalait.

Tele funkciókkalA Nokia 110 4G Bluetooth-kapcsolattal, beépített zseblámpával, kamerával, Opera Mini internetböngészővel és előre feltöltött játékokkal érkezik.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Készülékek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Nokia 110 4G (2023) Dual SIM Mobiltelefon - Kék" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: