Betöltés...

PanzerGlass ClearCase MagSafe iPhone 14/13 6,1" antibakteriális fekete tok

Ár: 12.900 Ft

A PanzerGlass™ ClearCase tokkal a telefon dizájnját helyezheti a középpontba A tok klasszikus fekete színű, puha keretet tartalmaz, amelyhez egy edzett üvegből, más néven edzett üvegből készült átlátszó hátlap társul, amely tiszta rálátást biztosít a telefon gyönyörű dizájnjára. Teljesen MagSafe-kompatibilis, és 2 x Military Grade Standard körülmények között eséstesztelt, ami azt jelenti, hogy ellenáll több 2,4 méteres magasságból történő leejtésnek, illetve a lépcsőn lefelé szaladó és véletlenül leejtő készülékemet elvető típusú esésnek. A ClearCase a baktériumok és kórokozók ellen is extra szintű védelmet nyújt, mivel innovatív antibakteriális bevonattal rendelkezik, amely bizonyítottan elpusztítja a leggyakoribb felületi baktériumok 99,99%-át.

Termékeinket úgy terveztük, hogy elkötelezettek vagyunk a készülék élettartamának meghosszabbítása mellett A ClearCase keret 100%-ban újrahasznosított anyagból készült, és a tok FSC tanúsítvánnyal rendelkező, újrahasznosítható csomagolásban kerül forgalomba.

MagSafe kompatibilis2 x Katonai szabvány (MIL-STD-810H) = 2,4 méteres esési magassággal vagy a lépcsőn lefelé szaladó és véletlenül leejtő készülékemet leejtő magassággal tesztelt.Karcálló = Megvédi készülékét a mindennapi élet veszélyei által okozott karcolásoktól.Ütésálló = Megóvja készülékét a mindennapi tapogatózástól, leejtéstől és a képernyő megrepedésétől.Antibakteriális = Az ISO 22196 és a JIS Z 2801 szabványnak megfelelően bizonyítottan elpusztítja az összes gyakori felületi baktérium 99,99%-át.100%-ban újrahasznosított keretanyag = A keret 100%-ban újrahasznosított anyagból készült.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "PanzerGlass ClearCase MagSafe iPhone 14/13 6,1" antibakteriális fekete tok" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok