Betöltés...

Galaxy S22 Protective Standing cover tok. Fehér

Ár: 5.990 Ft

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy megtesszük a részünket a hulladék csökkentése érdekében a világon. Ez a Galaxy S22+ tok új életet ad az újrahasznosított anyagoknak, beleértve a fogyasztás utáni újrahasznosított műanyagot is.

Az átlátszó tok elöl- és hátulnézete elmosódott zöld háttér előtt Az átlátszó tok elöl- és hátulnézete elmosódott zöld háttér előtt

Polikarbonát külsővel és puha, gumírozott lengéscsillapító kerettel ez a burkolat védelemre készült. Leejtéses tesztelésen esett át, hogy megfeleljen a katonai szabványoknak, így védve van az esésektől, karcolásoktól és ütésektől.

Közeli kép a tok alsó hátsó bal sarkáról, amelyen a tok tartós anyaga látható, a tok hátoldalának teljes nézete mellett Közeli kép a tok alsó hátsó bal sarkáról, amelyen a tok tartós anyaga látható. a tok hátuljának teljes nézetéhez

A MIL-STD-810G Transit Drop szabványok szerint tesztelve, 1,5 méter magasságból acélfelületre történő leejtésre, 15 °C és 35 °C közötti hőmérsékleten, 0–80% relatív páratartalom mellett. A szabvány az akkreditált teszteredményeknek megfelelő, a teljesítmény a tényleges használati feltételektől és egyéb tényezőktől függően változhat.

Az álló védőburkolathoz két támasztó állvány tartozik, amelyek 45 vagy 60 fokos szögben helyezhetők el, így kiválaszthatja a megfelelő pozíciót, hogy a lehető legkényelmesebben lássa a képernyőt. A tok elöl- és hátulnézete kitámasztással, amely mutatja a telefon képességét 45 és 60 fokos szögben.

Mindegyik Kickstand levehető, és ütközéskor lepattan, így nem törik el. Mivel levehető, cserélhető is. Válassza ki kedvenceit a dizájnok széles skálájából.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Galaxy S22 Protective Standing cover tok. Fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok