Betöltés...

Apple iPhone 14 Pro Max, Műanyag hátlap védőtok + szilikon keret, színváltós monogram minta, Karl Lagerfeld Monogram Iridescent, ezüst (XP126949)

Ár: 15.285 Ft

-Védelmet nyújt a sérülések ellen és díszíti a készüléket. -Kényelmes megoldás, ha nem szeretné a tokból híváskor kivenni a készüléket.-Minden port, csatlakozó és gomb szabadon használható a tokban is.-A termék kiválóan illeszkedik a készülékhez.-Könnyen felhelyezhető és levehető.-Minőségi műanyagból készült védőtok.-Szilikon kerettel látták el a nagyobb védelem érdekében.-Színváltós monogram mintázattal és Karl Lagerfeld márka jelzéssel látták el, hogy még elegánsabbá, díszesebbé tegyék.Ez a termék utángyártott és nem az Apple Inc. vagy leányvállalata által került legyártásra.Továbbá a gyártó nem áll gazdasági kapcsolatban az Apple Inc.-el vagy annak leányvállalataival.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Apple iPhone 14 Pro Max, Műanyag hátlap védőtok + szilikon keret, színváltós monogram minta, Karl Lagerfeld Monogram Iridescent, ezüst (XP126949)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: