Betöltés...

Case-Mate Tough Duo - iPhone 15 Pro telefontok fekete

Ár: 12.690 Ft

Case-Mate Tough Duo - iPhone 15 Pro telefontok fekete

Case-Mate Tough Duo egy egyedi, kifejezetten az iPhone 15 Pro készülékhez készült tok, amely a megbízható védelmet és a stílusos dizájnt ötvözi. Tökéletes társ okostelefonjához, amely nemcsak biztonságot, hanem egyedi megjelenést is biztosít.

A kétrészes kialakításával a Case-Mate Tough Duo kettős védelmet kínál. A puha gumi belső rétege elnyeli az ütéseket és az ütéseket, minimalizálva a sérülések kockázatát esés esetén. A külső kemény bevonat viszont hatékonyan védi a készüléket a karcolásoktól, miközben megőrzi az esztétikus megjelenést.

Ezt a tokot a részleteket szem előtt tartva terveztük. A megemelt sarkok védik a képernyőt és a kamerát a felülettel való közvetlen érintkezéstől, ami tovább csökkenti a sérülés kockázatát. Ezenkívül a megerősített hátlap és a párnázott sarkok extra védelmet nyújtanak a kulcsfontosságú területeken, így biztosítva a biztonságot a 3 méter feletti leejtés során.

A precíz kivágások teljes hozzáférést biztosítanak az iPhone 15 Pro portjaihoz, gombjaihoz és funkcióihoz, a tok eltávolítása nélkül.
Ha kiváló védelmet szeretne az elegancia feláldozása nélkül, a Case-Mate Tough Duo a válasz az Ön igényeire. Ez nem csak egy tok, hanem egy sokoldalú megoldás, amely ötvözi a stílust és a funkcionalitást, amely kiemeli iPhone-ja egyediségét.

A termék jellemzői:
· Kétrészes kialakítás
· Karcmentes bevonat
br>· Megemelt sarkok a képernyő és a kamera védelmére
· Az eszköz gombjainak védelme
· Hozzáférés a telefon összes funkciógombjához, jack csatlakozójához és portjához a funkcionalitás korlátozása nélkül
· A tok ellenáll a több magasságból történő leejtésnek 3 méter

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Case-Mate Tough Duo - iPhone 15 Pro telefontok fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok