Betöltés...

Guess 4G Peony Electroplated Peony - telefontok iPhone 11 Pro (Rainbow)

Ár: 14.375 Ft

Guess 4G Peony Electroplated Peony - telefontok iPhone 11 Pro (Rainbow)

ruhaipar világvezetőjéhez, a kifinomult és elegáns ruházati cikkek és kiegészítők megalkotójához tartozó tok. A megalkuvást nem ismerő minőséggel és saját arculatával való integritással jellemezhető Guess a mobileszközök tartozékaira öntötte mindazt, ami a széles körben ismert divat világában gyönyörködik. A biztonság és a mobileszközök egyedi megjelenése érdekében egy gyönyörű kollekció készült, amely esztétikával, dizájnnal és stílussal lenyűgöz.

A tokot úgy tervezték, hogy megvédje a készüléket a karcolásoktól, és tartós TPU-ból készült , amelyet nagy átlátszóság és karcsúság jellemez. Az okostelefon biztonságosan fekszik egy tökéletesen kialakított konstrukcióban, amely védi hátulról és oldalról semmiképpen sem rontja el a készülék esztétikáját. A Guess képére hivatkozva az alján található előlapon a gyártó logója és 4G szimbólumok láthatók. A lenyűgöző hatás érdekében a tokot galvanizált minta borítja. A tok hozzáférést biztosít a telefon összes funkcionális gombjához, aljzatához és portjához anélkül, hogy korlátozná a funkcionalitását, így teljes mértékben használhatja okostelefonját.

A termék jellemzői:
· Tökéletesen illeszkedik a készülékhez
· Tartós TPU-ból készült
· Karcolás elleni burkolat a hátoldalon és az oldalakon
· Shiny Guess logó
· Galvanizált minta
· Hozzáférés az összes funkcióbillentyűhöz, aljzathoz és telefoncsatlakozóhoz

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Guess 4G Peony Electroplated Peony - telefontok iPhone 11 Pro (Rainbow)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok