Betöltés...

Karl Lagerfeld KLBKP14LSANKCPG iPhone 14 Pro 6.1" könyvtok ezüst Saffiano Karl & Choupette

Ár: 16.283 Ft



.boldy {font-size: 13pt; text-align: center; font-weight: bold} .h3ka {font-size: 15pt; ; font-weight: bold; text-align: center;} .tekst {font-size: 13pt; text-align: center;} .tabelka {border-collapse: collapse; width: 100%;} .tdka {border: 1px solid #dddddddd;text-align: left;padding: 8px;} .trka:nth-child(even) {background-color: #dddddddd;} Karl Lagerfeld Saffiano Karl és Choupette A legendás Karl Lagerfeld - a világhírű divattervező - által kifejlesztett, egyedülálló iPhone-védő tokok kollekciója. Ez a kiegészítő garantálja, hogy stílusosan és divatosan nézel ki, ugyanakkor magabiztosságot ad, hogy iPhone készüléked teljes védelmet élvez. Egy elegáns iPhone tok garantálja a készülék biztonságát a nem kívánt karcolásokkal vagy ütésekkel szemben. A tökéletes illeszkedés lehetővé teszi az esetleges ütések megfelelő tompítását, miközben teljes hozzáférést biztosít az összes porthoz és gombhoz.
A tok szerkezete tartós poliuretánból készült, amely ellenáll a kopásnak és a külső jellemzőknek. A kiváló minőségű ökológiai szafianóbőr ellenáll a sérüléseknek és karcolásoknak, aminek köszönhetően hosszú ideig megőrzi esztétikus megjelenését.
Az anyagot háromdimenziós folt díszítette a különc tervező és szeretett macskája, Choupette képével. Az egészet egy Karl Lagerfeld logóval ellátott fémlemez egészíti ki, amely megerősíti a termékek kiváló minőségét és hitelességét, amelyekért ez a jól ismert márka felelős. A divatos tok vízszintesen összecsukható védőlappal rendelkezik - ennek köszönhetően a tok állványként is szolgál. A Saffiano Monogram kollekcióból származó tokkal felszerelt iPhone nemcsak jól fog kinézni, hanem funkcionalitásban is nyer - a felhasználó könnyedén képes lesz kényelmes pozícióban filmeket nézni vagy kihangosítva telefonálni.
Ezenkívül a borító belseje 3 zsebet rejt a kártyák, bankjegyek vagy dokumentumok számára, aminek köszönhetően sikeresen helyettesítheti a pénztárcát. A tok borításával borított finom mikroszálas anyag segít megvédeni az okostelefon képernyőjét a karcolásoktól. A termék a Karl Lagerfeld licenc alapján készült Kollekció Saffiano Karl & Choupette Típus Könyvespolc Anyag TPU / Öko bőr Szín Ezüst Kompatibilitás iPhone 14 Pro 6.1"

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Karl Lagerfeld KLBKP14LSANKCPG iPhone 14 Pro 6.1" könyvtok ezüst Saffiano Karl & Choupette" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok