Betöltés...

Guess GUHMP14XHGCFFSEK iPhone 14 Pro Max 6.7" fekete keménytok GCube csíkos MagSafe

Ár: 13.900 Ft

Guess G Cube csíkos MagSafe
Ez a kivételesen stílusos és ízléses védőtok-kollekció azoknak készült, akik egyszerre szeretnék megvédeni készüléküket és divatos külsőt kölcsönözni telefonjuknak.
A Guess divatház által fémjelzett G Cube kollekció a legmagasabb minőségű kivitelezést garantálja, kivételes dizájnnal és dizájner esztétikával.
A kollekciót a legmagasabb minőségű G Cube nyomtatás díszíti, így tökéletes választás az igényes emberek számára, akik értékelik az exkluzív megjelenést és a dizájner kiegészítőket.
A Guess divatházra jellemző G Cube motívum a márka legújabb kollekcióiból közvetlenül átvett, rendkívül áhított dizájn.
A kontrasztos alsó csíkon található nagyméretű Guess márkajelzés hangsúlyozza a kollekció elit jellegét, gyönyörű díszítésként szolgál, és egyúttal megerősíti a tok kiváló minőségét és eredetiségét.
A tokok a MagSafe vezeték nélküli töltővel kompatibilis mágneses gyűrűvel vannak ellátva, amely gyors és egyszerű töltést biztosít.
A tokokba épített mágnesek tökéletesen illeszkednek a felhasználó telefonjához, és biztosítják, hogy az iPhone szilárdan tapadjon a MagSafe töltőhöz.
A mágneses gyűrű a tok belsejében van elrejtve, és tökéletesen beleolvad az egész termék színébe.
A tok a legmagasabb minőségű anyagokból készült, ami nemcsak a tökéletes megjelenést, hanem a tartósságot és a funkcionalitást is garantálja.
A 4G Stripe kollekció gyártásához felhasznált anyagok nagyon kellemes tapintásúak és tartósak, így készüléked védve lesz a karcolásoktól és ütésektől.
A borítók hátlapja polikarbonáttal van megerősítve, és puha tapintású ökobőr réteggel van bevonva, így okostelefonod védve van a sérülésektől.
A hőre lágyuló poliuretánból készült rugalmas oldalak lehetővé teszik a könnyű és gyors felszerelést.
A tokot úgy tervezték, hogy szorosan illeszkedjen a készülékhez, így nem kell aggódnia amiatt, hogy a készülék kicsúszik a borítóból.
A kollekció megvédi a készülékeket az ütésektől, elnyeli az ütéseket és növeli a telefon biztonságát.
A borítók enyhén megemelt élekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamera lencséje védve van a karcolásoktól vagy töréstől.
A tok tökéletesen illeszkedik, az összes gombfedéllel és portkivágással.
A Guess licenc alapján készült
Kollekció
G Cube Stripes MagSafe
Típus
Hardcase
Anyag
TPU/PC
Szín
Fekete
Kompatibilitás
iPhone 14 Pro Max 6.
7"

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Guess GUHMP14XHGCFFSEK iPhone 14 Pro Max 6.7" fekete keménytok GCube csíkos MagSafe" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok