Betöltés...

Tok álló, bőr hatású (FLIP, szilikon belső, oldalra nyíló, asztali tartó, kártyazseb) BABARÓZSASZÍN Motorola Moto G84 5G (XT2347)

Ár: 3.390 Ft

A Smart Soft tok egy olyan termék, amelyet a kiváló minőség és a telefon tökéletes védelme a sérülésekkel szemben jellemez. A kellemes tapintású műanyagból készült tok nemcsak védelmet, hanem használati kényelmet is kínál. Hajlított hátlappal rendelkezik, amely okostelefon állványként szolgál, így kényelmesen megtekintheti a tartalmat vagy a videót. A tartós és masszív TPU anyagból készült belső borítás további védelmet nyújt az ütések és leesések ellen. Ezenkívül a tok belsejében egy zseb található, amely lehetővé teszi a fizetési kártyák vagy dokumentumok tárolását, ami kényelmes megoldást jelent a mindennapi igényekhez. A tok mágnessel van felszerelve, amely emellett védi a telefon képernyőjét. A záróelem elülső részén egy kivágás található a hangszóró számára, amely lehetővé teszi, hogy csukott burkolat mellett is beszéljen, ezzel biztosítva a kényelmet és a funkcionalitást. A tok elegáns, és érdekes kiegészítőt ad az okostelefonnak, ami nem csak védi, hanem stílust is ad neki.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.22
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Tok álló, bőr hatású (FLIP, szilikon belső, oldalra nyíló, asztali tartó, kártyazseb) BABARÓZSASZÍN Motorola Moto G84 5G (XT2347)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok

Hasonló hirdetések