Betöltés...

Wozinsky teljes mágneses tok teljes test elülső és hátsó telefontok beépített üveggel Samsung Galaxy A72 4G fekete átlátszó

Ár: 2.690 Ft

Wozinsky Full Magnetic Case: Mágneses záródással és beépített üveggel elöl és hátul. Mágneses kialakítás - A tok egyedi felépítése 2 elemből áll : elülső keret és hátsó keret a hátsó borítással erős mágnesek segítségével tapadnak össze. 360 teljes testvédelem - A hátlapot, a telefon mind a négy sarkát és a széleket lefedi, hogy a képernyő ne karcolódjon vagy ne érjen földet. Tartós és megbízható - Kiváló minőségű fémkeretből és kemény PC hátlapból készült, amely nagyszerű védelmet nyújt a leesésekkel és karcolásokkal szemben. Könnyű és szilárd rögzítés - Könnyen fel- és levehető. Emellett az egyedi kialakítás garantálja a stabil és biztonságos rögzítést. Emelt ajakvédelem - Síkban védve tartja a képernyőt és a kamerát. Pontoskivágás - Könnyű hozzáférés az összes porthoz.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Márkák: Samsung
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.21
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Wozinsky teljes mágneses tok teljes test elülső és hátsó telefontok beépített üveggel Samsung Galaxy A72 4G fekete átlátszó" című hirdetést látja. (fent)