Betöltés...

BlitzWolf® BW-HL5 okosóra: Ultra nagy képernyő, Bluetooth hívás, vércukor- és vérnyomásmérés stb. - Fekete

Ár: 17.649 Ft

Igényes kivitelű, jó megjelenést biztosító okosóra számtalan egészségügyi funkcióval, Bluetooth-os hívástámogatással és 7 napos használati idővel van ellátva. Garancia: 12 hónap Támogatott rendszerek: Android, IOS Applikáció: FitCloudPro Egészség Pulzus monitor, Vérnyomásmérő, Véroxigén (SpO2) monitor, Vércukorszint, monitor, Hőmérséklet mérés, Mett teszt, Alvásfigyelés Tevékenység monitorozás Többféle sportolási mód, Kalória, Távolság Lépésszám
Alkalmazás Zenevezérlés, Kameravezérlés, Ébresztőóra Stopperóra, Időjárás, Egyéni tárcsázás, Tárcsázás, Fényerő beállítása, Telefon keresése, Ne zavarjanak mód
Anyaga: Műanyag tok, fém perem, szilikon szíj Vízállóság: IP67 Szín: Fekete Kijelző: 2,1 inch, IPS, 320x386 px Méret: 54.85*42.32*13.1mm Bluetooth verzió: BT 5.3 Üzemidő: 4-7 nap Töltési idő: 3-4 óra Töltés típusa: mágneses töltés

A BlitzWolf® BW-HL5 egy magadon viselhető technológia, amely forradalmasítja mindennapi rutinod. Ultra nagy képernyőjével és letisztult kialakításával ez az okosóra a stílust és a funkcionalitást még soha nem látott módon ötvözi.


Bluetooth hívások
A BlitzWolf® BW-HL5 Smart Watch egyik kiemelkedő tulajdonsága, hogy képes Bluetooth-hívásokat kezdeményezni. Elmúltak azok az idők, amikor telefonját bárhová magával vitte – most már egyszerűen közvetlenül a csuklójáról kezdeményezhet és fogadhat hívásokat. Ez az innovatív funkció maximális kényelmet és szabadságot tesz lehetővé.


Számos beépített megfigyelő érzékelő
Ez az okosóra fejlett állapotfigyelő képességekkel is rendelkezik. Könnyedén mérheti vércukorszintjét és vérnyomását, mindössze néhány érintéssel a képernyőn. Ezeknek a létfontosságú egészségügyi mutatóknak a nyomon követése soha nem volt ilyen egyszerű vagy elérhetőbb. Kövesse nyomon egészségi állapotát valós időben, és gond nélkül gondoskodjon jólétéről.


Tevékenységmérés
Az állapotfigyelő funkciókon kívül a BlitzWolf® BW-HL5 okosóra számos egyéb funkciót is kínál, amelyek javítják mindennapi életét. A beépített lépésszámlálóval és alváskövetővel nyomon követheti fizikai aktivitását és alvási szokásait, így biztosítva, hogy a csúcson tartsa fitneszcéljait, és megkapja a szükséges pihenést.

Az okosórát úgy tervezték, hogy ellenálljon az aktív életmódnak is, strapabíró felépítésével és IP67 vízálló besorolásával. Akár edzőteremben, akár esőben fut, akár a medencében úszik, gond nélkül viselheti ezt az okosórát.


Alkalmazás: FitCloudPro
A BlitzWolf® BW-HL5 Smart Watch okostelefonhoz való csatlakoztatása zökkenőmentes. Egyszerűen töltse le a dedikált alkalmazást (FitCloudPro), és szinkronizálja eszközével, hogy hozzáférjen a további funkciókhoz, például az üzenetértesítésekhez, a kamera távvezérléséhez és a zenelejátszás vezérléséhez. Soha többé nem hagysz ki egy fontos üzenetet vagy egy szelfi lehetőséget.


Összedoglaló
A BlitzWolf® BW-HL5 okosóra egy játékmódot jelent. Egyesíti a stílust, a funkcionalitást és a fejlett állapotfigyelő funkciókat, mindezt egyetlen elegáns és tartós kialakításban. Maradjon kapcsolatban, figyelje egészségi állapotát, és fokozza mindennapi életét ezzel a rendkívüli okosórával.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Készülékek
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "BlitzWolf® BW-HL5 okosóra: Ultra nagy képernyő, Bluetooth hívás, vércukor- és vérnyomásmérés stb. - Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok

Hasonló hirdetések