Betöltés...

SAMSUNG notesz / flip tok - FEKETE - aktív flip, oldalra nyíló, hívószámkijelzés, Smart View Cover, bankkártyatartó, szilikon belső - SAMSUNG Galaxy S24 5G (SM-S921) - EF-ZS921CBEGWW - GYÁRI

Ár: 13.183 Ft

Termék teljes neve: SAMSUNG notesz / flip tok - FEKETE - aktív flip, oldalra nyíló, hívószámkijelzés, Smart View Cover, bankkártyatartó, szilikon belső - SAMSUNG Galaxy S24 5G (SM-S921) - EF-ZS921CBEGWW - GYÁRI
Termék cikkszáma: ACC-265501
Gyártó: Samsung
Termék leírása:
Élvezd az interaktív nézetet
 
A kijelzőablakban a fedél kinyitása nélkül megtekintheted az üzeneteidet és a bejövő hívásaidat. Amikor egy megbeszélésen vagy a munkahelyeden vagy, a kis képernyős nézet segítségével gyorsan megnézheted a fontos értesítéseidet.
 
*A kép illusztráció. **Három funkció - időkijelzés, értesítések megjelenítése és zenevezérlés - a tok kinyitása nélkül is elérhető.
 
 
Zökkenőmentes vezérlés csupán érintéssel
 
Fogadj hívásokat vagy állítsd meg a zenét egy egyszerű érintéssel, anélkül, hogy kinyitnád a fedelet. Élvezd át az irányítást, mint még soha! Mindössze egy koppintás elég.
 
*A kép illusztráció. **Három funkció - időkijelzés, értesítések megjelenítése és zenevezérlés - a tok kinyitása nélkül is elérhető.

Tartsd magadnál az összes alapvető dolgot!
 
Tartsd kéznél a kártyáidat a mindennapi használathoz a Smart View Wallet Case rejtett zsebében. Élvezd a kényelmet és az eleganciát, egyszerre!

*A kép illusztráció.
 
Specifikációk


Specifikációk részletei



Szín



Fekete





Kompatibilitás



Kompatibilis modellekGalaxy S24





Fizikai tulajdonságok



Méret (Szé x Ma x Mé)74.5 x 150.2 x 14.5 mm
 
Súly58 g








Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "SAMSUNG notesz / flip tok - FEKETE - aktív flip, oldalra nyíló, hívószámkijelzés, Smart View Cover, bankkártyatartó, szilikon belső - SAMSUNG Galaxy S24 5G (SM-S921) - EF-ZS921CBEGWW - GYÁRI" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések