Betöltés...

Asztali állvány összecsukható kar telefon asztalhoz tablethez fekete-szürke

Ár: 8.390 Ft

Termékkód: 1017645Az Ugreen terméke, amely biztosan javítja a mindennapi szórakozás élményét. Többé nem kell azon gondolkodnia, hogy milyen támogatást szervezzen tabletjéhez.

A tartóba helyezve biztonságos és jól látható lesz. Ami még fontosabb, hogy egy ilyen szerkezetet szinte bárhová felszerelhet - a szék karfájára, az íróasztalához vagy az ágy fejtámlájára. A karika 2,5 cm-től 7,5 cm széles felületeket fed le.A tartóba a piacon kapható legnépszerűbb telefonmodellek és táblagépek férnek bele. A 112 mm és 225 mm közötti méretű, 4 és 12,9 hüvelyk közötti képernyővel rendelkező elektronikai eszközöknek ad helyet. Ez azt jelenti, hogy a készülékek széles skálájához illeszkedik:Főbb jellemzőkKönnyű beállítás

Az eszköz 2 lépésben, akár 360 fokban is állítható, így a megfelelő távolság beállítása a felhasználótól gyerekjáték lesz. Az alumíniumötvözetből készült kar hossza 65 cm, ami rengeteg beállítási lehetőséget biztosít.Telepítés:

Csavarja le a hátsó csavaros kupakot.

Helyezzen egy felületet (asztallapot, ágykeretdarabot vagy széket) a két bilincs közé, és csavarja fel.

Helyezze be a felsőt a csatlakoztatott alapba.

Állítsa be a karok távolságát, és helyezze bele a táblagépet vagy telefont.Felhívjuk figyelmét, hogy az asztallap maximális vastagsága, amelyre a tartó rögzíthető, 4,7 cm.Robusztus kialakítás

Ez a masszív alumíniumszerkezet nagy stabilitást garantál. Jobb megoldás, mint a jól ismert "lúdnyak". Ebben a formában a tartó jobb, pontosabb szögbeállítást garantál, és a nézés rázkódás és zavarás nélkül történik.Gyors felszerelés

A tartó felszerelése szerszámok használata nélkül lehetséges. Mindössze 30 másodpercet vesz igénybe, és nem igényel fúrást vagy speciális eszközökkel történő rögzítést. Nem zavarja a bútorok szerkezetét, így a tartót sikeresen elhelyezheti egy székre, éjjeliszekrény asztalára, fejtámlára stb.Kompatibilitás:

iPhone X, iPhone 8,8 Plus, 7, 7 Plus, 6S, 6 Plus, 5S, 5C, iPad air, iPad pro, iPad mini,
Samsung Galaxy S8 Plus, S8, Note 8, S7 Edge, S7, S6, S6 Edge, S5, S4, S3, Galaxy Tab S3, S2, S2, E, A, Book,
Microsoft Surface Pro, Surface Pro 4, Surface 3,
Lenovo Yoga Book, Tab 4, Tab 3, Tab 2,
LG G5, G6, V20, V30, X venture, K10 K20,
Google Pixel, Pixel XL, Pixel 2, Google Pixel C, Pixel 2 XL, Nexus 5X 6P,
Asus ZenPad 3S, ZenPad C,
Nintendo Switch, Huawei, MediaPad, ACER, HP, Sony, HTC, Motorola, Nokia, Blackberry, OnePlus, stb.A készlet tartalmazza:

- állványtartó összecsukható kar asztali asztalra telefon tablethez

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Asztali állvány összecsukható kar telefon asztalhoz tablethez fekete-szürke" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések