Betöltés...

Njord Suede Magsafe tok fekete színű Apple iPhone 15 Pro készülékhez NA53SU00

Ár: 15.490 Ft

A Njord Suede MagSafe tokjaink az iPhone 15 sorozathoz 2 méterig zuhanásállóak és 100%-ban újrahasznosított műanyagból készülnek. Ezek a prémium minimalista dizájnú tokok, közel 40%-ban újrahasznosított szálakból készül, és sima, puha és tartós felülettel rendelkeznek, ami kifinomult és egyedi tapintású érzetet ad.



Mindössze 2 mm vékony. Ennek ellenére Military Standard 810H, 2 m-es magasságból tesztelt ejtésvédelemmel rendelkezik - hogy mobilod biztonságban legyen a véletlen esések során. A megemelt élek az elülső és a hátsó oldalon is megvédik a képernyőt a karcolásoktól, a gyönyörű Just Suede bevonat pedig a szennyeződésektől a felületeken.

MagSafe mágneses dokkoló és vezeték nélküli töltőrendszerekkel kompatibilis.



A Suede tokok puha, kifinomult felülettel rendelkeznek, amely rendkívül tartós. Szakadásálló és  karcálló, illetve 150.000 Martindale egységig kopásálló. Víz- és olajtaszító réteggel rendelkezik, így könnyen is ápolható.



A tok minden műanyag része teljes egészében GRS műanyagból készült, amely a Globális Újrahasznosított Szabvány szerint tanúsított.

38% újrahasznosított szálak/nyersanyag * STANDARD 100 OEKO-TEX® által akkreditált.

 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Njord Suede Magsafe tok fekete színű Apple iPhone 15 Pro készülékhez NA53SU00" című hirdetést látja. (fent)