Betöltés...

Monokuláris teleszkóp nagyfelbontású kültéri távcső mobiltelefonnal használható 16X52

Ár: 10.529 Ft





Monokuláris teleszkóp nagyfelbontású kültéri távcső mobiltelefonnal használható madárlesre/kempingezésre/utazásra/életkoncertre alkalmas fényképek készítésére
Ezzel a mobilra tehető teleobjektívvel felturbózhatók a telefon kamerájának képességei!
Könnyen ráközelíthetünk a koncerten az utolsó sorokból is a színpadra vagy megnézhetjük túra közben, mi vár ránk a messzi távolban.
teleobjektív mobiltelefonra. A beépített funkciókon kívül képes akár 16x-os nagyításra is. Ennek a teleobjektívnek köszönhetően felturbózható a mobiltelefon kamerája, hogy messziről is szép, és éles képeket készíthessünk.
A készlet egy mini háromlábú állványt is tartalmaz (tripod), melynek segítségével stabilan tartható a telefon és a rászerelt objektív is.


Specifikáció
Anyag: ABS + PC, Alumínium ötvözetJellemzők: Lencse és állvány, Új design, KreatívNagyítás: 10X és felettLencsék (mm): 50Fotólencse típusa: Hosszú gyújtótávolságú lencseBevezetési dátuma: 03/06/2023Kompatibilis modell: Összes modell


Cell Endoszkóp
Telefon / Tablet kompatibilis modell: UniverzalnoLátószög (°): 8.1




Fényképek

















Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Monokuláris teleszkóp nagyfelbontású kültéri távcső mobiltelefonnal használható 16X52" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: