Betöltés...

Belkin WCH013vfWH 60W 2 x USB-C Fehér Mobiltelefon töltő

Ár: 17.880 Ft

Nagy Teljesítmény és Gyors Töltés Kis Méretben

Tapasztalja meg a következő szintű töltést a fejlett GaN technológiával.

Töltőcsaládunknak ez a nagy teljesítményű kiegészítője több eszköz gyors töltését kínálja szokatlanul kompakt és kényelmes méretben.

A gallium-nitrid (GaN) a töltőkészülékekben használt hagyományos szilícium nagy teljesítményű alternatívája. A GaN tranzisztorok kevesebb hőt termelnek, így az alkatrészek közelebb kerülhetnek egymáshoz, ami azt jelenti, hogy sokkal kisebb töltőt kapsz egy nagy teljesítményével.

Gyors Töltés USB-C Áramellátással

A megbeszélések közötti vagy útközbeni gyors bekapcsoláshoz a Dual USB-C GaN fali töltőnk gyors töltést tesz lehetővé az USB-C PD-kompatibilis eszközök számára. Töltsön fel egy MacBook Pro 15"-et 0–50%-ról mindössze 60 perc alatt *, vagy egy iPhone 8-at vagy újabbat 30 perc alatt 0–50%-ról gyorstöltésre **.

* A 60 W-os USB-PD technológia 0-50%-ról tölti fel a MacBook Pro-t 60 perc alatt, ha USB-C-USB-C kábellel párosítja

** A 18 W-os USB-PD technológia 30 perc alatt 0-50%-ról tölti fel az iPhone 8-at vagy újabbat, ha Lightning csatlakozós USB-C kábellel párosítják.

Intelligens Teljesítmény Megosztás

Minden USB-C-portról megfelelő mennyiségű áramellátást biztosíthat eszközeinek. Az intelligens energiamegosztás biztosítja a leghatékonyabb töltést egy nagy eszköznek vagy bármely két eszköznek azáltal, hogy érzékeli az egyes portokat, és ennek megfelelően irányítja az optimális teljesítményt. Egyetlen porttal tölthet egy USB-C-eszközt, és akár 60 W-ot is elérhet, vagy akár 50 W-ig laptopot vagy táblagépet tölthet, a másikkal pedig akár 18 W-os okostelefont.

Biztonságos és Megbízható

A beépített túláram- és túlfeszültségvédelem biztonságban tartja a töltőt és a csatlakoztatott eszközöket, miközben üdvözlő nyugalmat biztosít.

Egy Töltő Minden Készülékhez

Fali töltőnk USB-C Power Delivery kompatibilis eszközök széles skáláját támogatja, beleértve a Samsung és a Google, valamint a MacBook Pro, MacBook Air, iPad Pro, valamint iPhone 8 és újabb modelleket.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Töltő
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Belkin WCH013vfWH 60W 2 x USB-C Fehér Mobiltelefon töltő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: