Betöltés...

UGREEN CD226 adapter, USB QC3.0, 3x USB-C, 100W, PD, fekete (40747)

Ár: 21.210 Ft

UGREEN CD226 4 az 1-ben töltő
Ez tökéletes azok számára, akik megkönnyítik üzleti útjukat vagy nyaralásukat. A hálózati töltő négy porttal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik több eszköz egyidejű töltését. A maximális kimeneti teljesítménye akár 100W. Támogatja a gyorstöltési módszert, megbízható biztonságot biztosítva a használat során.
Töréstechnika
Az Ugreen CD226 gallium -nitridet használ szilícium helyett, hogy növelje erejét. A GaN egy félvezető anyag, amely javítja az egész folyamat hatékonyságát töltés közben. Sokkal kevesebbet fogyaszt és nem foglal sok helyet. A nagy hatékonyság ellenére a töltő képes fenntartani a megfelelő hőmérsékletet nagy igénybevétel esetén.
Multitasking és praktikus
Megbízhatóságát különböző független interfészeinek köszönheti. Az egyik kocka többek között USB-C1/C2/C3 és USB-A bemenetet kínál. A termék kompatibilis a legtöbb népszerű telefonnal és laptoppal. Segítségével töltheti iPadet és Nintendo Switch konzolt is. Könnyen illesztheti a készülékéhez.
Gyors szállítás
Több eszköz egyidejű csatlakoztatásakor nem kell aggódnia az áramellátás felosztása miatt, mivel optimálisan oszlik el közöttük. Ez semmilyen módon nem befolyásolja a futási időt. A MacBook Pro teljes feltöltése mindössze 2 órát vesz igénybe, míg a telefon 60% -át csak 30 perc alatt éri el.
A kényelmet szem előtt tartva
Tökéletes társ minden olyan utazáshoz, amely megköveteli, hogy mindig kapcsolatban maradjon és mobil. A könnyű súly és a kompakt méret minden bizonnyal a CD226 kiemelkedő tulajdonsága. Tehát ne aggódjon, hogy nem fér el a hátizsákban vagy az utazótáskában. A GaN lehetővé teszi, hogy minimálisra csökkentse az alváz méretét, hogy az egész modernebb legyen, és megőrizze az ergonomikus, praktikus formát.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Töltő
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "UGREEN CD226 adapter, USB QC3.0, 3x USB-C, 100W, PD, fekete (40747)" című hirdetést látja. (fent)