Betöltés...

Spigen SLIM ARMOR CS GALAXY Samsung Galaxy S23 FE FEKETE tok

Ár: 12.900 Ft



Finom és rendkívül tartós, ez a Slim Armor. A tok két egymást kiegészítő anyag - ütéselnyelő TPU és erősítő polikarbonát - kombinációjából készült. A kétrészes felépítésnek köszönhetően a tok megbízható védelmet nyújt készülékének a karcolásokkal és sérülésekkel szemben. A modell az "Air Cushion Corners" technológiát használja, amely növeli a telefon sarkainak párnázottságát esés közben. A tok vékony, tökéletesen illeszkedik, teljes mértékben funkcionális, és nem korlátozza a készülék interfészéhez és portjaihoz való hozzáférést.
Emellett a CS modellben külön hely van a hitelkártyák számára, maximalizálva a kényelmet a stílus és a biztonsági minőség feláldozása nélkül. A Slim Armor CS-t alkalmassági teszteknek vetették alá, és megkapta a MIL STD 810G-516.6 tanúsítványt, ami azt jelenti, hogy 26 alkalommal esett le 2 méteres magasságból. A Spigen minden termékét kopásállóságra és precíz illeszkedésre tesztelik, hogy kiváló minőségű tokokat biztosítsanak. TERMÉKJELLEMZŐK:
- 100% eredeti
- Eredeti csomagolásban
- Elegáns
- Pontosan készült
- Anyagok összetételéből készült
- Hatékony védelmet nyújt karcolások és esések ellen
- Katonai ejtési tesztszabvánnyal rendelkezik (MIL STD 810G 516.6)
- Tökéletes illeszkedés
- Teljesen működőképes
- Nem korlátozza a külső portokhoz való hozzáférést
- Könnyen össze- és szétszerelhető A KÉSZLET TARTALMA:
1 x Spigen Slim Armor CS tok

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Spigen SLIM ARMOR CS GALAXY Samsung Galaxy S23 FE FEKETE tok" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok