Betöltés...

Audi Carbon Fiber iPhone 11 / Xr 6.1" fekete keménytok AU-TPUPCIP11-R8/D2-BK

Ár: 12.900 Ft



Audi szénszálas iPhone 11 / Xr 6.1" Az Audi Carbon Fiber sorozatú tok a legapróbb részletekre is ügyelve készült, és tökéletesen illeszkedik az okostelefonhoz. A burkolat termopoliuretánból készült, amely védelmet és könnyű felszerelhetőséget biztosít. A tokot karbonszövet mintával díszítették, amely modern és luxus megjelenést kölcsönöz. Középen az Audi logó található.

A vékony kialakítás nem vastagítja a készüléket, megtartva annak elegáns megjelenését. A tok hozzáférést biztosít a telefon összes funkcióbillentyűjéhez, aljzatához és portjához anélkül, hogy korlátozná annak funkcionalitását, így teljes mértékben használhatja okostelefonját.

A termék jellemzői: Vékony kialakítás Material: TPU Védelem a telefon karcolódása ellen a hátoldalon és az oldalakon Szénszálas szövetminta Audi logó Hozzáférés az összes funkcióbillentyűhöz, csatlakozóhoz és telefonporthoz Az Audi által hivatalosan engedélyezett tok

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Audi Carbon Fiber iPhone 11 / Xr 6.1" fekete keménytok AU-TPUPCIP11-R8/D2-BK" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok