Betöltés...

Karl Lagerfeld IML Choupette's Head MagSafe Apple iPhone 15 Pro Tok - Átlátszó

Ár: 12.900 Ft

Az IML Choupette`s Head MagSafe kollekció az igényes megjelenés és a kiváló minőség kombinációja. A kollekcióból származó védőtok egyedülálló ajánlat mindazok számára, akik értékelik a divatos kiegészítőket és stílusos megjelenést szeretnének biztosítani. Az IML Choupette`s Head MagSafe kollekcióból származó tokkal hangsúlyozhatja kiváló stílusát és egy értékes ruhamárkához való kötődését, ugyanakkor a legmagasabb szintű védelmet szeretné biztosítani készülékének.

Tartós anyagok és kiváló minőségű kivitelezésEnnek a kollekciónak a gyártásához csak a legjobb minőségű anyagokat használták fel. Erős és kemény polikarbonátot ( hátlap ) használtak a gyártáshoz, ami biztosítja, hogy a telefon hátlapja megerősödjön, mielőtt eltörik. A készülék oldalain rugalmas hőre lágyuló poliuretán került felhasználásra, amely biztosítja a könnyű összeszerelést és szétszerelést, valamint megvédi a készülék oldalait a lecsorogástól. Az ezzel a tokkal felszerelt telefon szilárdan a kézben van, szinte tökéletesen illeszkedik a készülékhez, aminek köszönhetően megnő a biztonsága és az ütésekkel szembeni ellenállása, valamint elnyeli azt az ütésektől. A burkolatok enyhén megemelt élekkel rendelkeznek, aminek köszönhetően a képernyő és a kamera lencséje védve van a karcolásoktól vagy zúzódásoktól. A tok tökéletesen illeszkedik, minden gombfedéllel és portkivágással rendelkezik.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Karl Lagerfeld IML Choupette's Head MagSafe Apple iPhone 15 Pro Tok - Átlátszó" című hirdetést látja. (fent)