Betöltés...

Guess GUHCN61P4SNW iPhone 11 / Xr barna keménytok 4G Stripe

Ár: 12.900 Ft



.opis-dro h3, .opis-dro h2, .opis-dro h1, .opis-dro h4 { font-size: 20px; font-weight: bold; text-align: center; } .opis-dro h2 { margin: 5px; } .opis-dro h1 { font-size: 24px; } .opis-dro h4 { font-size: 22px; margin: 5px; } .opis-dro p { font-size: 17px; text-align: center; } .opis-dro table { border-collapse: collapse; margin-top: 40px; width: 100%; } .opis-dro td { padding: 8px; height: 20px; } .opis-dro tr:nth-child(even) { background-color: #f1f1f1; } .opis-dro td:nth-child(1) { width: 50%; text-align: right; font-weight: bold; } .opis-dro td:nth-child(1) { width: 50%; text-align: right; font-weight: bold; } .opis-dro td:nth-child(2) { width: 50%; text-align: left; } .opis-dro img { display: block; align-items: center; margin: 0 auto; width: auto; max-width: 100%; max-height: 300px; transition: 0.5s ease; margin-top: 30px; margin-bottom: 30px; } .opis-dro img:hover{ -webkit-transform: scale(1.07); -ms-transform: scale(1.07); transform: scale(1.07); transition: 0.5s ease; } Találd ki 4G csík A Guess divatház által aláírt elegáns iPhone tok tökéletes választás mindenkinek, aki szereti a divatos kiegészítőket. Ez a kiegészítő elengedhetetlen az igényes vásárlók számára, akik értékelik az eleganciát és a presztízst, jól akarnak kinézni, ugyanakkor biztosak akarnak lenni abban, hogy okostelefonjuk teljes mértékben védve van. Egy elegáns iPhone tok garantálja a készülék biztonságát a nem kívánt karcolásokkal vagy ütésekkel szemben. A tökéletes illeszkedés lehetővé teszi az esetleges ütések megfelelő tompítását, miközben teljes hozzáférést biztosít az összes porthoz és gombhoz.
A tok szerkezete tartós poliuretánból készült, amely ellenáll a kopásnak és a külső jellemzőknek. A csúcsminőségű anyag tartós és ellenáll a sérüléseknek és karcolásoknak, aminek köszönhetően hosszú ideig megőrzi esztétikus megjelenését. Az anyagot jellegzetes 4G nyomtatással díszítették, amely rendkívül fényűzőnek és elegánsnak tűnik. Kiváló ajánlat azoknak, akiknek nem csak az exkluzív megjelenés a divatban, hanem a magas minőség és a funkcionalitás is fontos. A 4G Stripe borítókollekció alsó részét ráadásul egy vízszintesen elhelyezett, kontrasztos Guess feliratú csíkkal díszítették - ez a termékek kiváló minőségének és eredetiségének megerősítése. A termék a Guess márka licencével készül. Műszaki adatok Kollekció 4G csíkos Típus Hardcase Anyag TPU/mesterséges bőr Szín Barna Kompatibilitás iPhone 11 6.1" / XR 6.1" * * MEGJEGYZÉS, iPhone XR esetében a kamera kivágása nagyobb lesz, ez nem reklamálható.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Guess GUHCN61P4SNW iPhone 11 / Xr barna keménytok 4G Stripe" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok