Betöltés...

BMW BMHCP14M22PVTA iPhone 14 Plus 6.7" szürke steppelt trikolor tok

Ár: 12.900 Ft



.boldy {font-size: 13pt; text-align: center; font-weight: bold} .h3ka {font-size: 15pt; ; font-weight: bold; text-align: center;} .tekst {font-size: 13pt; text-align: center;} .tabelka {border-collapse: collapse; width: 100%;} .tdka {border: 1px solid #dddddddd;text-align: left;padding: 8px;} .trka:nth-child(even) {background-color: #dddddddd;} BMW steppelt trikolor Az exkluzív iPhone tok a népszerű BMW autókonszern márkájával van ellátva. A Quilted Tricolor kollekció elegáns, és az M Power csomaggal ellátott járművek sportos karakterére utal. A BMW a világ egyik legexkluzívabb autógyártója. Ez a név egyet jelent a luxussal, a minőséggel, a precizitással és a minden részletre kiterjedő tökéletességgel. Ezeket az értékeket ültették át a legújabb Quilted Tricolor kollekcióba. A tok gyártásához csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel. A tok hátlapja polikarbonátból (PC) készült, amelyet puha tapintású bőrrel erősítettek meg. A polikarbonát biztosítja a tartósságot és a karcolásokkal szembeni ellenállást, a bőr pedig elegáns és tekintélyes megjelenést kölcsönöz a toknak. A tok oldalai rugalmas poliuretánból (PU) készültek, amely tökéletesen védi a telefont az ütődésektől, ugyanakkor biztosítja a tok könnyű illeszkedését a telefonhoz.
A finoman megemelt külső élek megvédik a telefon képernyőjét a sérülésektől, a kamera objektívje körüli megemelt külső élek pedig az optikát védik a töréstől vagy karcolástól. A tokot az M Power csomag színeiben pompázó keskeny öv, valamint a BMW és az M Power márkák emblémái díszítik - a kiegészítők nem adnak a terméknek egyedi stílust és eleganciát. Ez a csík nagyon finom, ugyanakkor a BMW termékekre jellemző egyedi elem. A Quilted Tricolor kollekcióhoz tartozó telefontok olyan emberek számára készült termék, akik nemcsak a funkcionalitást, hanem a stílust és a presztízst is értékelik. A BMW licenc alapján gyártott termék Kollekció Steppelt Tricolor Típus Hardcase Anyag PU/PC/Öko bőr Szín Szürke Kompatibilitás iPhone 14 Plus 6.7"

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "BMW BMHCP14M22PVTA iPhone 14 Plus 6.7" szürke steppelt trikolor tok" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok