Betöltés...

Raptic Fort Case iPhone 14 Pro tok MagSafe páncélozott borítással fekete

Ár: 11.900 Ft



A Raptic Fort épített egy mágneses, biológiailag lebomló, páncélozott tokot, amely kompatibilis a MagSafe-rel. Valószínűleg jól tudod, hogy a mágneses töltők vagy állványok nagy kényelmet jelentenek. Szerencsére a páncélozott tok e modelljének kiválasztásával továbbra is használhatja őket, és mindenekelőtt megvédheti értékes okostelefonját a sérülésektől. További előnye, hogy ez a divatos, dizájnos tok (és még egy doboz is!) A Raptictól újrahasznosított elemekből készült., és ha egyszer úgy dönt, hogy másik modellre vált, mindössze egy év alatt biológiailag lebomlik. Önnek fontos a környezetvédelem.
Specifikáció: Márka: Raptic, Raptic, Raptic, Raptic, Raptic: Raptic Modell: Raptic: Fort épített Anyag: Erősített erőd: TPU, hőre lágyuló poliuretán, EcoElement ™ A Fort built biológiailag lebomló mágneses tok legfontosabb előnyei: A környezet jó barátja: az itt használt EcoElement ™ anyag biztosítja, hogy a tok és a csomagolása teljesen biológiailag lebomló, így használatuk befejezése után nem hagy nyomot. Élvezze a technológiát a környezet károsítása nélkül. Tanúsított szén-dioxid-semlegesség: A gyártás magában foglalja a szállítást és az alkatrészeket is, amelyek használata csökkenti a légkörbe jutó szén-dioxid-kibocsátást. Kényelmes fogás: a hatékony barázdák és perforációk nemcsak jól néznek ki, hanem megakadályozzák, hogy a tok kicsússzon a kezéből. Felfogja az esés energiáját: a belső oldalon lévő élek légzsebekkel rendelkeznek, amelyeknek köszönhetően az esések negatív hatásai jelentősen csökkennek. Megemelt élek: A képernyő és a lencsék körül találod őket. A készüléket bármelyik oldalával leteheted anélkül, hogy megkarcolódna a felülete. Katonai védelmi fokozat: a tesztek során a ház és a készülék túlélte a 6 méteres magasságból történő eséseket. Pontosan kidolgozott részletek: amelyeknek köszönhetően kényelmesen használhatja a készüléket, annak összes portját és gombját. MagSafe kompatibilitás: Ennek a modellnek a tokjába mágneses gyűrűt építettek be, amely támogatja a mágneses vezeték nélküli töltést. Ez azt jelenti, hogy nem kell eltávolítania az okostelefon töltéséhez, de ez még nem az előnyök vége: ez lehetőséget ad arra is, hogy a tokot okostelefonjával töltőkön, állványokon, töltőkön és mágneses tartókon is használhassa. Teljes védelem: ez a modell homogén, merev anyagból készült, amely teljes mértékben védi az okostelefon hátoldalát és széleit is. Megerősített sarkok: bár a Fort építésű tok még mindig különösen magas fokú védelemmel rendelkezik, találsz még egy elemet, amely vigyáz az okostelefonodra - a sarkokat egy további műanyagréteggel borítja.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Raptic Fort Case iPhone 14 Pro tok MagSafe páncélozott borítással fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok