Betöltés...

BRAGUS 3 az 1-ben vezeték nélküli töltő, összecsukható, 15W-os gyorstöltés, MagSafe technológiával, akkumulátor védelemmel, állítható, kompatibilis iPhone, Apple Watch, AirPods, fekete színű

Ár: 16.537 Ft

Ezt a töltőállomást kifejezetten az Ön és Apple-eszközei igényeinek megfelelően tervezték, így rendkívül kényelmes és szervezett vezeték nélküli töltési élményt nyújt.



Kifogástalan szervezettség: Viszlát kusza kábelek és rendetlenség! Ez a töltőállomás tökéletesen alkalmas az otthoni, irodai, utazási, szállodai vagy tárgyalótermi helyiségek rendszerezésére. Egy helyen töltheted iPhone-odat, Apple Watch-odat és AirPods-odat.



Gyors és biztonságos töltés: Ezzel az állomással az Apple MagSafe mágneses töltésen keresztül akár elképesztő 15 W-os teljesítménnyel töltheted a 15 Pro Max, 14, 13 és 12 sorozatú iPhone-okat. Ráadásul az akkumulátort is védi, mert automatikusan kikapcsol, miután készülékeid teljesen feltöltődtek. A biztonság elsődleges szempont, a túlmelegedés, túlfeszültség, túláram és rövidzárlat elleni védelemmel.



Tökéletes utazóknak: Ez a töltőállomás egy ultrakompakt kockadobozba hajtható össze, így bárhová könnyen magával viheti. Elegáns, kompakt és hordozható kialakítása ideális utazási kiegészítővé teszi.



Állítható és sokoldalú: Töltőállomásunk nem csak egy funkcionális eszköz, hanem egy állítható iPhone állvány is, így vízszintesen és függőlegesen is használhatod, hogy töltés közben videókat nézz vagy telefonálj. A csúszásmentes talp kialakítása biztosítja a biztonságos töltést.



Tökéletes ajándék: Ez a töltőállomás ideális ajándék barátoknak vagy családtagoknak, és számos alkalomra alkalmas, a hálaadástól kezdve a karácsonyig, születésnapokig vagy újévig.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Töltő
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "BRAGUS 3 az 1-ben vezeték nélküli töltő, összecsukható, 15W-os gyorstöltés, MagSafe technológiával, akkumulátor védelemmel, állítható, kompatibilis iPhone, Apple Watch, AirPods, fekete színű" című hirdetést látja. (fent)