Betöltés...

SAMSUNG Galaxy Tab A 9.7 (SM-T550) CAMERON SINO akku 6000 mAh LI-Polymer - belső akku, beépítése szakértelmet igényel - EB-BT550ABE/ABA kompatibilis - CS-SMT550SL - GYÁRI

Ár: 13.699 Ft

Termék teljes neve: SAMSUNG Galaxy Tab A 9.7 (SM-T550) CAMERON SINO akku 6000 mAh LI-Polymer - belső akku, beépítése szakértelmet igényel - EB-BT550ABE/ABA kompatibilis - CS-SMT550SL - GYÁRI
Termék cikkszáma: ACC-107703
Gyártó: CAMERON SINO
Termék leírása:
Minőségi Cameron Sino akkumulátor
Ezzel az eredeti Cameron Sino akkumulátorral készüléked üzemideje ismét a régi lehet, ha már elöregedett a benne a lévő akkumulátor, lecsökkent a rendelkezésre állási ideje és szeretnéd felújítani, akkor nincs más dolgod, mint kicserélni erre az új akkumulátorra. Ennek az akkunak a cseréje szakértelmet igényel, így a cseréhez szakszerviz közreműködése szükséges.
 
Ismerd meg a Cameron Sino-t, mint a világ egyik legmegbízhatóbb helyettesítő akkumulátor gyártóját
A Cameron Sino Technology Limited 2000-ben alakult Hongkongban, már a kezdetektől is a legújabb és legerősebb helyettesítő akkumulátorok fejlesztésére összpontosítva. Az akkumulátorok széles választékát kínálja a különböző iparágak számára, így már több mint 18 000 akkumulátortípussal rendelkező portfólióval bír, ami világszinten kiemelkedőnek mondható. A Cameron Sino integrálja a kutatás-fejlesztést, a termelést és az értékesítést, tevékenységét kiterjesztve az egész világra.
 
A Cameron Sino akkumulátorok legfontosabb előnyei:
- eredeti Cameron Sino gyártmány
- kiemelkedő ár / érték arány
- segítségével a készülék üzemideje ismét az új állapottal megegyező lehet *




* az akkumulátor üzemideje minden esetben függ a készülék felhasználásának jellegétől, futtatott alkalmazásoktól, a környezeti változóktól  és a helyettesítő akkumulátor kapacitásától, ami lehet több vagy kevesebb is az eredeti akkumulátorhoz képest, ezt minden esetben érdemes áttekinteni vásárlás előtt.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Akkumlátorok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "SAMSUNG Galaxy Tab A 9.7 (SM-T550) CAMERON SINO akku 6000 mAh LI-Polymer - belső akku, beépítése szakértelmet igényel - EB-BT550ABE/ABA kompatibilis - CS-SMT550SL - GYÁRI" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések