Betöltés...

Apple iPhone 15 Pro 256GB 8GB RAM Mobiltelefon, Natural Titanium

Ár: 509.990 Ft

Fantasztikus teljesítményével újraírja a játékszabályokat. Annyira erős. Annyira könnyű. Annyira Pro. Erős titánszegély. Ellenálló üveg hátlap. És szuperstrapabíró Ceramic Shield előlap.

Zseniálisan mutat.
Az iPhone 15 Pro fejlett Super Retina XDR-kijelzője támogatja a ProMotion technológiát. 120 Hz-re növeli a frissítési frekvenciát, amikor ki­emel­kedő grafikai teljesítményre van szükséged, máskor pedig csökkenti, hogy energiát takarítson meg. A Dynamic Island kiemeli az értesítéseket és az élő tevékenységeket, hogy akkor se maradj le róluk, ha épp mással vagy elfoglalva. Könnyedén megtudhatod például, hol tart a megrendelt ételed, megnézheted a repülőjáratod legfrissebb információit, vagy figyelheted az időzítődet.

Készenlét. Lenyűgöző fordulat a kijelzőn.
A Készenlét új, teljes kijelzős élményt kínál az iPhone-on, távolabbról is könnyen áttekinthető információkkal. Fordítsd az oldalára töltés közben, hogy mutassa az időt, a kedvenc fotóidat vagy a widgetjeidet. A mindig bekapcsolt kijelzőn folyamatosan látható marad, amit megjelenítesz rajta, éjjelre azonban elhalványul, hogy nyugodtan alhass.

Egy kamera legmerészebb kreatív ötleteid megvaló­sításához.
A bámulatosan rugalmas képkomponálástól a portrék új generációjáig – legnagyobb teljesítményű iPhone-kamerarend­szerünkkel lenyűgöző dolgokra leszel képes.

48 megapixeles kamera. Megaprofi.
A fejlett quad pixel érzékelő a körülményekhez alkalmazkodva a maximumot hozza ki a 48 megapixeles felbontásból, így félhomályban is döbbenetesen részletgazdag fotókat készíthetsz. A kétszeres nagyítású telefotókamerával pedig még közelebb hozhatod a témát.

A portrék új generációja.
A Photonic Engine felturbózza a portréidat. Gyönyörű részleteket, valósághű színeket, nulla zárkésleltetést és akár kétszer jobb teljesítményt kínál félhomályban. És már a portréid is lehetnek Live Photók.

Varázslat a kamera mindkét oldalán.
A Photonic Engine nem csak portréfotózásban remekel. A megnövelt dinamikatartománynak köszönhetően Éjszakai módban mostantól tisztábban láthatod a témádat sötétebb környezetekben.

Még professzio­nálisabb lehetőségek.
Az új Log-kódolással még sokoldalúbb a ProRes-formátum, így még nagyobb teret és rugalmasságot kínál az utómunka során a fényeléshez és effektezéshez.

A rátét segít eligazodni.
Az intelligens képstabilizálásra támaszkodó új rátét segít megfelelően beállítani a szuperzoomos képeidet. A digitális zoom akár 25-szörös nagyítása mellett ez nagyon jól jön majd a kísérletezgetéshez.

A Művelet gomb akcióra kész.
A vadonatúj Művelet gombbal kedvenc funkciód egy gombnyomásra van. Miután beállítottad a választott funkciót, eléréséhez nyomd meg hosszan a gombot.

Száguldó gigabitek.
Az iPhone 15 Pro az első iPhone, amely támogatja az USB 3 szabványt. Ez hatalmas előrelépést jelent az adatátviteli sebességben, és minden eddiginél jobban felgyorsítja a professzionális munkafolyamatokat.

Sokoldalú kapcsolatok.
A Wi‑Fi 6E az iPhone-on elérhető leggyorsabb Wi‑Fi-technológia, amely jelentősen felpörgeti a sebességet. eSIM-mel egyszerűbb az utazás. Csak aktiváld a célországbeli eSIM-et indulás előtt, vagy amikor megérkezel. 5G kapcsolattal szupersebességgel, csúcsminőségben FaceTime-olhatsz, gyorsan letöltheted a fájlokat, és útközben is elmerülhetsz valós idejű, többszereplős videojátékokban. Az iPhone 15 Pro beépített Thread-rádiójával közvetlenül vezérelheted okosotthonod Thread‑kompatibilis eszközeit.

Vészhelyzetben számíthatsz az iPhone‑ra.
Az Ütközésészlelés az iPhone létfontosságú biztonsági funkciója, mely már eddig is életeket mentett. Az iPhone képes érzékelni, ha súlyos autóbaleset ért, és segélyhívást indítani, ha te nem tudnál. Hardveres érzékelők és fejlett mozgás­elemző algorit­musok észlelik az ütközés jeleit, például a sebesség és az irány hirtelen változásait vagy az utas­térben mért lég­nyomás kiugrását a légzsákok kinyílásakor.

Az iPhone‑ra bízhatod adataid védelmét.
Az Egészség appban egyszerűen elérheted egészségi és fitneszadataidat – és biztonságosan hozzáférést adhatsz hozzájuk az alkalmazásoknak, a rokonaidnak és az orvosaidnak. A jelkulcsokkal az appokban és a weboldalakon használt jelszavakat egyedi digitális kulcsokra cserélheted, így az azonosításhoz elég a Touch ID-t vagy a Face ID-t használnod. Az egész folyamat egyszerű és biztonságos.

iOS 17.
Egyedi stílus, egyszerű kontakt­megosztás, saját matricák.

Jellemzők:
- Színe: Fekete
- Telefon típusa: Okostelefon
- SIM kártya foglalat: Dual SIM
- SIM típus: Nano SIM, eSIM
- Operációs rendszer: iOS
- Kapcsolódás: Bluetooth, Wi-Fi, GPS, NFC, Vezeték nélküli töltés
- Bluetooth verzió: 5.3
- Operációs rendszer verziója: iOS 17
- Processzor model: Apple A17 Pro Bionic
- Processzormagok száma: 6
- Érzékelők: Gyorsulásmérő, Barométer, Giroszkóp, Arcfelismerés, Közelség érzékelő, Fényérzékelő, Adatkábel
- Méretek: 70.6 x 146.6 x 8.25 mm
- Súly: 187 g
- Megjelenés: 2023
- Egyéb: LiDAR-szkenner
- Technológia: 2G, 4G, 3G, 5G
- Akkumulátor: Li-Ion
- Védelem: Vízálló, Porálló

Kijelző:
- Kijelző mérete: 6.1 inch
- Kijelző típusa: OLED, Super Retina XDR
- Felbontás (pixel): 2556 x 1179
- Kijelző jellemzői: Always-on display, True tone, Haptikus érintés, 2 000 000:1 kontrasztarány, 460 PPI, 120 Hz-es képfrissítés, HDR kijelző, 1000 nit (általános), 1600 nit csúcsfényerő (HDR), 2000 nit csúcsfényerő (kültéri), P3 színskála, Dynamic Island, Ujjlenyomatok ellen védő, zsírtaszító bevonat

Memória:
- Belső memória: 256 GB
- RAM memória: 8 GB

Csatlakoztathatóság:
- Wi-Fi szabvány: 802.11ax 2x2
- Portok: USB Type C

Fotó, videó:
- Fő kamera felbontása: 12 MP Ultrawide, 12 MP Telephoto, 48 MP Telephoto
- Másodlagos kamera felbontás: 12 Mpx
- Videó felbontás: HD, Full HD, 4K
- Fotó/video tulajdonságok: Geotagging, Panoráma, HDR, Slow motion, Time-lapse, Portré mód, Night mode, Burst shot
- Vaku: Igen



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Készülékek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 39 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Apple iPhone 15 Pro 256GB 8GB RAM Mobiltelefon, Natural Titanium" című hirdetést látja. (fent)