Betöltés...

Karl Lagerfeld szilikon Karl&Choupette fej tok iPhone 15 Plus / 14 Plus - fekete

Ár: 13.900 Ft



.opis-dro h3, .opis-dro h2, .opis-dro h1, .opis-dro h4 { font-size: 20px; font-weight: bold; text-align: center; } .opis-dro h2 { margin: 5px; } .opis-dro h1 { font-size: 24px; } .opis-dro h4 { font-size: 22px; margin: 5px; } .opis-dro p { font-size: 17px; text-align: center; } .opis-dro table { border-collapse: collapse; margin-top: 40px; width: 100%; } .opis-dro td { padding: 8px; height: 20px; } .opis-dro tr:nth-child(even) { background-color: #f1f1f1; } .opis-dro td:nth-child(1) { width: 50%; text-align: right; font-weight: bold; } .opis-dro td:nth-child(1) { width: 50%; text-align: right; font-weight: bold; } .opis-dro td:nth-child(2) { width: 50%; text-align: left; } .opis-dro img { display: block; align-items: center; margin: 0 auto; width: auto; max-width: 100%; max-height: 300px; transition: 0.5s ease; margin-top: 30px; margin-bottom: 30px; } .opis-dro img:hover{ -webkit-transform: scale(1.07); -ms-transform: scale(1.07); transform: scale(1.07); transition: 0.5s ease; } Karl Lagerfeld szilikon Karl&Choupette fej A legújabb Silicone Karl&Choupette Head kollekció egy egyedülálló ajánlat, amelyet mindazoknak ajánlunk, akik szeretik a kifinomult kiegészítőket, és olyan tokot keresnek, amely divatos és elegáns megjelenést biztosít, miközben telefonjukat a lehető legmagasabb szintű védelemmel szeretnék ellátni. Ezek a borítók nemcsak a készülék nem kívánt sérülések elleni védelmét szolgálják, hanem a kifinomult elegancia megnyilvánulása is. Kiváló minőségű anyagok A kollekció minden egyes borítója nagy gondossággal lett megtervezve és elkészítve. A hátlapot merev lemezzel erősítették meg, amely megerősíti a telefon hátlapját a sérülésekkel szemben. A tok külső része puha szilikonnal van bevonva, amelynek köszönhetően a telefon biztonságosan illeszkedik a kézbe, és a felhasználónak nem kell aggódnia, hogy a telefon véletlenül kicsúszik a kezéből. Jellegzetes folt A kollekció minden egyes tokja elbűvölő megjelenésével nyűgöz le. A borítókat a híres divattervező és szeretett macskája, a gyönyörű Choupette nagyméretű és nagyon jól látható képei díszítik. Ezek a karakterek tökéletesen kiemelik és új dizájnt és stílust kölcsönöznek az ezzel a védőtokkal felszerelt iPhone-odnak. A grafikákat vékony TPU réteggel borítják, ami ellenállóvá teszi őket a kopással szemben.
Az egészet a hátlap alján elhelyezett Karl Lagerfeld logó egészíti ki, amely megerősíti a termékek kiváló minőségét és hitelességét, amelyekért ez a híres márka felelős. Tökéletesen illeszkedik a telefonhoz A tokot úgy tervezték, hogy pontosan illeszkedjen a készülékhez, így nem kell aggódnia amiatt, hogy a készülék kicsúszik a tokból. A kollekció megvédi a készülékeket az ütődésektől, elnyeli az ütéseket és növeli a telefon biztonságát. A tokok enyhén megemelt élekkel rendelkeznek, aminek köszönhetően a képernyő és a kamera lencséje védve van a karcolásoktól vagy törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik, és rendelkezik az összes gombfedéllel és portkivágással. A termék a Karl Lagerfeld licenc alapján készült Műszaki adatok Kollekció Szilikon Karl&Choupette Head Típus Hardcase Anyag TPU/Szilikon Szín Fekete Kompatibilitás iPhone 15 Plus / 14 Plus 6.7"

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Karl Lagerfeld szilikon Karl&Choupette fej tok iPhone 15 Plus / 14 Plus - fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok