Betöltés...

W12 hordozható AI fordító, 144 nyelv, 3,7" érintőképernyő, fénykép-, hang- és írásbeli fordítás, 10 offline nyelv, 1500 mAh, Fekete

Ár: 65.059 Ft



【 Forradalmi AI fordító 144 nyelvre】 A W12 fordító igazi forradalmian új az AI fordítási technológiában, villámgyors, kevesebb mint 0,5 másodperces válaszidőt biztosít 98%-os pontossággal. Ennek a fordítóeszköznek a kivételes sebessége és teljesítménye a fejlett ASR beszédfelismerő technológia és a fejlett keresőmotorok integrációjának eredménye, amelyeket a világ minden táján található szerverek és gyorsítók támogatnak.

【Innovatív offline fordítás nagy pontossággal】 Hogyan lehet kommunikálni korlátozott internet-hozzáféréssel? Ne aggódj! Az offline fordítóeszköz pontos offline fordítást kínál 10 nyelven: spanyol, angol, kínai, japán, francia, német, arab, orosz, koreai, thai. A kommunikáció soha nem volt egyszerűbb vagy kényelmesebb, mivel a támogatott nyelvek bármilyen kombinációja között fordíthat.

【Lenyűgöző 3,7 hüvelykes HD kijelző a kristálytiszta fordításokhoz】 A jelátalakító 3,7 hüvelykes HD képernyővel büszkélkedhet, amely kétszer akkora, mint a hagyományos hordozható jelátalakítók, és rendkívül tiszta felbontást biztosít. Lenyűgöző mérete ellenére ez a zsebátalakító kompakt és könnyű, súlya mindössze 103 g. Elegáns kialakításának köszönhetően könnyedén magával viheti, bárhová is megy, így tökéletes útitárs.

【Kiváló akkumulátor-élettartam és gyors töltés USB-C-vel】 Kiváló minőségű 1500mAh akkumulátorával ez a fordítóeszköz 8 órán keresztül folyamatosan működhet, és csak 1-2 órát igényel a teljes feltöltés. Vigye magával, bárhová is megy, és soha nem kell aggódnia az akkumulátor lemerülése miatt.

【Támogatás a férfi és női hang közötti váltáshoz】 Ez a hangfordító eszköz támogatja a férfi és női hangfordítást, ami tökéletessé teszi a különböző kommunikációs igényekhez. A W12 hordozható jelátalakító garantálja a pontos fordítást minden alkalommal, függetlenül attól, hogy milyen hangot szeretne!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "W12 hordozható AI fordító, 144 nyelv, 3,7" érintőképernyő, fénykép-, hang- és írásbeli fordítás, 10 offline nyelv, 1500 mAh, Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: